Hesabım
    Orlando Bloom, Yeni "Yüzüklerin Efendisi" Filminde Legolas Rolüne Geri Dönebilir!

    "The Hunt for Gollum" filmi için, Ian McKellen ve Viggo Mortensen'in ardından Orlando Bloom da açık kapı bıraktı...

    New Line

    Andy Serkis'in "Yüzüklerin Efendisi" ve "Hobbit" üçlemelerinde canlandırdığı ikonik Gollum rolüne geri döneceği "The Hunt For Gollum" filmi, Yüzüklerin Efendisi yıldızlarının olası katılımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

    Henüz hazırlık aşamasında olan ve senaryosu tamamlanmayan, Peter Jackson yapımcılığındaki filmin yönetmenliğini de Serkis üstlenecek. Konu detayları ve oyuncu kadrosu hakkında açıklamalar yapılmadı ancak Yüzüklerin Efendisi hayranları şimdiden ana üçlemeden geri dönebilecek aktörler hakkında heyecanlanıyor.

    Gandalf'ı oynayan Ian McKellen ve Aragorn'u oynayan Viggo Mortensen'in ardından, Legolas karakterine her iki üçlemede de hayat veren Orlando Bloom geri dönme ihtimalini değerlendirdi.

    Yeni filmi "The Cut" için Toronto Film Festivali'ne katılan Bloom, Legolas'ın geri dönüşüne sıcak bakıyor ama bu gerçekleşirse bazı dijital düzeltmelere ihtiyaç duyacağını belirtiyor.

    "Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği"nde Legolas'a hayat verdiğinde 23 yaşında olan oyuncu, "Hobbit" üçlemesi sırasında ise 30'larındaydı ve görünümü bu üçlemenin eleştiri alan yanlarından biri olmuştu. Şimdi 47 yaşında olan Bloom, rolüne geri dönme ihtimali hakkında Variety'e şunları söyledi:

    "Ah dostum, bunlar harika şeyler. Evet. Bunu nasıl yapacaklarını bilmiyorum. Sanırım yapay zeka ile bugünlerde her şeyi yapabilirsiniz. Ama eğer Pete [Peter Jackson] atla diyorsa ben de 'ne kadar yükseğe?' derim, yani tüm kariyerimi o başlattı.

    Gerçekten ne planladıklarını bilmiyorum. Andy (Serkis) ile konuştum ve bazı şeyleri nasıl yapacaklarını düşündüklerini söyledi. Ben şöyle dedim: 'Bu nasıl işe yarayacak?' O da 'Yapay Zeka' dedi. Hayatımın oldukça büyülü bir dönemiydi ve hiçbir kusuru olmayan şeylerden biriydi."

    Daha önce Gandalf rolüne geri dönmek için açık kapı bırakan Ian Mckellen, geçtiğimiz hafta The Big Issue röportajında yine aynı düşüncede olduğunu vurguladı. 85 yaşındaki aktör geri dönüşüyle ilgili ilk kez konuşurken "eğer yaşıyor olursam" diye eklemişti. Yeni röportajında ise kendisine teklif geldiğini ama senaryo için ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi:

    "Bana daha fazla filmin çekileceği ve Gandalf'ın da dahil olacağı söylendi ve onu benim oynayacağımı umdular. Ne zaman? Bilmiyorum. Senaryo nedir? Henüz yazılmadı. Bu yüzden hızlı olsalar iyi olur!"

    Viggo Mortensen ise Aragorn'un yaşı konusunda uygun bir senaryo ortaya çıkarsa rolüne geri dönmeye hazır olduğunu söylemişti. Şu anda 65 yaşında olan Mortensen, orijinal üçlemede rolü canlandırdığı dönemden 20 yıl daha yaşlı ancak Legolas'ın durumunda olduğu gibi dijital gençleştirme işlemiyle geri dönmesi mümkün olabilir.

    Üç aktör de henüz resmi olarak projeye katılmadı. Jackson ile birlikte "Yüzüklerin Efendisi" senaryo ortakları Fran Walsh ve Philippa Boyens'in de yapımcılığını üstlendiği en az iki yeni canlı aksiyon Orta Dünya filmi üzerinde çalışılıyor. "The Hunt for Gollum"un 2026'da vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top