Hesabım
    ABD Box Office: "Beetlejuice Beetlejuice" Beklentileri Aşarak Zirveye Oturdu!

    Tim Burton, "Beterböcek" devam filmi ile kariyerindeki en iyi ikinci açılış hasılatını elde etti.

    Warner Bros.

    Tim Burton'ın doğaüstü kara komedisi “Beetlejuice Beetlejuice” (Beterböcek Beterböcek), ABD gişesinde açılışını zirvede gerçekleştirdi.

    1988 yapımı "Beterböcek"in devamı, vizyona girdiği ilk günde 41,5 milyon dolar hasılat elde etti, buna perşembe ön gösterimlerinde elde ettiği 13 milyon dolar da dahil. Bu doğrultuda filmin hafta sonunda 100 milyon dolara ulaşması mümkün görünüyordu.

    "Beetlejuice Beetlejuice" beklentileri aşarak ilk hafta sonunda 110 milyon dolar kazandı. Film böylece "IT"in (O) ardından en iyi ikinci Eylül ayı açılış hasılatına imza attı. Ayrıca 116 milyon dolarla açılış yapan "Alice in Wonderland"in (2010) arkasından gelerek Tim Burton'ın kariyerindeki en iyi ikinci açılış hasılatını elde etti.

    ABD gişesinde 2024'ün genel olarak üçüncü en iyi açılışını da yapan film ilk hafta sonunda uluslararası alanda ise 35.4 milyon dolar kazandı.

    6-8 Eylül hafta sonunda Amerika sinemalarında gösterimde olan diğer tüm film filmler 10 milyon doların altında hasılat elde ettiler. "Deadpool & Wolverine" 7.2 milyon dolarla ikinci sırada yer alırken, eski ABD Başkanı Ronald Reaan'ın hayatını anlatan "Reagan" 5.2 milyon dolarla üçüncü sıraya yerleşti.

    Dördüncü sırada yer alan "Alien: Romulus" vizyondaki dördüncü hafta sonunda kazandığı 3.9 milyon dolarla toplam hasılatını 97 milyon dolara yükseltmeyi başardı. Beşinci sırada ise 3.8 milyon dolar hasılatla "It Ends With Us" (Bizimle Başladı Bizimle Bitti) yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top