Hesabım
    Bir Minecraft Filmi’nden İlk Fragman ve Poster Yayınlandı!

    Film Nisan 2025'te sinemalarda..

    Yaratıcılığın sadece üretim yapmayı değil, hayatta kalmayı da gerektirdiği Minecraft dünyasına hoş geldiniz!

    Tarihin en çok satan video oyunu olan Minecraft’ın, gerçek oyuncularla çekilen ilk sinema uyarlaması “Bir Minecraft Filmi”nin ilk fragmanı ve resmi posteri yayınlandı. Bu beyaz perde macerasında başrolleri, Aquaman ile tanıdığımız Jason Momoa ve ünlü komedyen, “Kung Fu Panda 4” yıldızı Jack Black paylaşıyor. “Bir Minecraft Filmi” 4 Nisan 2025’te sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

    Minecraft hayranlarının yıllardır beklediği sinema uyarlaması nihayet beyazperdeye geliyor. Heyecanla beklenen "Bir Minecraft Filmi"nin ilk fragmanı ve afişi yayınlanarak büyük ilgi topladı. Jason Momoa ve Jack Black'in başrolde olduğu filmin yönetmenliğini ise “Napoleon Dynamite” ve “Nacho Libre” filmleriyle bilinen Jared Hess üstleniyor. Kadroda ayrıca Emma Myers, Danielle Brooks, Sebastian Eugene Hansen, Jennifer Coolidge ve Kate McKinnon gibi isimler de yer alıyor.

    Film, dört uyumsuz karakterin macerasını konu alıyor: Garrett “Çöp Adam” Garrison (Momoa), Henry (Hansen), Natalie (Myers) ve Dawn (Brooks). Gizemli bir portaldan Overworld’e çekilen bu karakterler, Minecraft dünyasının tehlikeleriyle başa çıkmak zorunda kalıyorlar. Eve dönebilmek için dünyayı keşfetmeleri, Piglinler ve zombiler gibi düşmanlardan korumaları ve Minecraft’ın ustası Steve’le (Jack Black) büyülü bir maceraya atılmaları gerekiyor. Bu serüven onları cesaretlerini bulmaya ve gerçek dünyada başarılı olmaları için ihtiyaç duydukları yaratıcı becerilere yeniden bağlanmaya zorlayacak.

    Filmin kamera arkasındaki ekip de oldukça etkileyici. Yapım tasarımcısı, Yüzüklerin Efendisi serisiyle Oscar kazanan Grant Major, görüntü yönetmeni ise BAFTA adayı Enrique Chediak. Kurgucu James Thomas, Oscar ödüllü VFX uzmanı Dan Lemmon ve kostüm tasarımcısı Amanda Neale de bu ekibin bir parçası. Müzik, Mark Mothersbaugh’a ait; müzik süpervizörleri ise Gabe Hilfer ve Karyn Rachtman.

    Yapımcılığını Roy Lee, Jon Berg, Mary Parent, Cale Boyter, Jason Momoa ve diğer isimlerin üstlendiği filmin başyapımcıları arasında Todd Hallowell, Kayleen Walters ve Brian Mendoza gibi isimler bulunuyor.

    Türkiye’de TME Films’in dağıtımını üstlendiği “Bir Minecraft Filmi” 4 Nisan 2025’te sinemalarda olacak!

    Warner Bros.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top