Hesabım
    "Gülümse 2" Filminden Yeni Fragman!

    Gülümsemek sizi öldürür mü?

    2022'ye damga vuran korku filmlerinden "Smile"ın (Gülümse) devam filmi Gülümse 2'den yeni bir fragman yayınlandı. İlk filmi yazan ve yöneten Parker Finn, devam filminin de hem senaryosunu yazdı hem de yönetmenliğini üstlendi.

    Orijinal film, bir hastasının dahil olduğu tuhaf ve travmatik bir olaya tanık olduktan sonra, esrarengiz bir varlık tarafından tehdit edildiğine giderek daha fazla ikna olan bir psikiyatristin etrafında dönüyordu. Devam filminde ise; bir pop fenomeni olan Skye Riley'nin hikayesini izleyeceğiz. Yeni bir dünya turuna çıkmak üzere olan küresel pop fenomeni Skye Riley giderek daha korkunç ve açıklanamaz olaylar yaşamaya başlar. Artan dehşet ve şöhretin baskısından bunalan Skye, kontrolden çıkmadan önce hayatının kontrolünü yeniden kazanmak için karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

    "Smile 2" için önceki filmden yalnızca bir aktör, Kyle Gallner geri dönüyor ve görünüşe göre o da filmde uzun süre yer almıyor. Filmde Naomi Scott, yeni bir dünya turuna çıkmak üzere olan popstar Skye Riley'yi canlandırıyor.

    Gülümse 2 yakında sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top