Hesabım
    Antalya Film Forum İçin Başvurular Başladı

    Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında yer alan Antalya Film Forum için başvurular başladı.

    .

    Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen ve genç sinemacıların merakla beklediği Antalya Film Forum için başvurular açıldı. Sinema sektörünün gelişimini desteklemeyi ve ortak yapım olanaklarını artırmayı hedefleyen bu önemli etkinlik, 7-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    Antalya Film Forum, yurt dışından yapımcılar, film festivali programcıları, dünya satış şirketleri temsilcileri ve dağıtımcıları Antalya’da bir araya getirerek, Türk sinema sektörüyle buluşturuyor. Bu forum, hem ulusal hem de uluslararası arenada büyük ilgi görmeye devam ediyor.

    Forum kapsamında, “Uzun Metrajlı Kurmaca Film Pitching Platformu”, “Uzun Metrajlı Kurmaca Film Work-in-Progress Platformu”, “Belgesel Film Work-in-Progress Platformu” ve “Dizi/Kısa Dizi Pitching Platformu” gibi kategorilerdeki projeler kabul edilecek.

    Geçmiş yıllarda, Sümer Tilmaç Antalya Film Destek Fonu aracılığıyla, çekimlerinin en az üçte ikisi Antalya’da gerçekleşen ve filmin son kurgusunda yine Antalya’da çekilmiş sahneler içeren ulusal uzun metrajlı filmler desteklendi. Bu yıl ise Antalya Film Forum, Sümer Tilmaç Antalya Senaryo Destek Fonu ‘Pitching Platformu’na projeleri kabul edecek.

    Yapımcı ve yönetmenleri teşvik ederek projelerin uluslararası alanda görünürlüğünü artırmayı amaçlayan Antalya Film Forum’a başvurular, www.antalyaff.com adresindeki Antalya Film Forum sayfası üzerinden 16 Eylül Pazartesi saat 18:00’e kadar yapılabilir.

    Türkiye’den en az 60 dakika uzunluğundaki film projeleri, Pitching platformlarına; post-prodüksiyon aşamasındaki veya çekimlerinin en az %70’ini tamamlamış projeler ise Work-in-Progress platformlarına başvurabilir. Seçilen projeler, 30 Eylül Pazartesi günü açıklanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top