Hesabım
    Halle Berry Başrollü Korku Filmi "Asla Bırakma"dan Yeni Fragman

    Korku filmi "Asla Bırakma" (Never Let Go) 20 Eylül'de sinemalarda!

    Lionsgate, doğaüstü filmi "Asla Bırakma" (Never Let Go) ile bu sonbaharda Halle Berry'yi korku türüne getiriyor.

    Oscar ödüllü Berry'nin korku türündeki ilk filminde çift yumurta ikizlerinin annesini canlandırıyor ve onlarla birlikte kötü bir ruhun azabına yıllarca katlanıyor.

    Berry'nin karakteri ve ailesi, ailelerinin koruyucu bağı sayesinde yıllardır bu kötü ruhu savuşturmayı başarmıştır. Kıyamet sonrası bir dünyada, her şeyden uzak cesur bir yaşam sürdürüyorlar; birbirlerinden ve evlerinden asla kopmamak için ip şeklinde daha gerçekçi bir fiziksel bağlantı kuruyorlar.

    Berry, çocukları kesinlikle kurallara uymaya ve çok önemli bir mantrayı tekrarlamaya zorluyor çünkü onları sonsuza kadar kaybetmek için tek bir dokunuş yeterli. Ancak oğullarından biri nihayet kötülüğün gerçek olup olmadığından şüphe etmeye başladığında aileyi korkunç bir sınav bekliyor.

    Yeni fragman, çocuklarını dışarıda gizlenen şeylerden kurtarma konusunda Berry'ye tamamen güvenilip güvenilemeyeceğine şüpheyle yaklaşmamızı sağlıyor. Ancak orman, çocukların sahip olabileceği her türlü şüpheyi beslemeye hazır, anlatılamaz korkuların evi gibi görünüyor.

    Filmin yönetmenliğini daha önce "Oxygen", "Crawl" gibi filmlere imza atan korku-gerilim yönetmeni Alexandre Aja üstleniyor. "The King Tide", "Mean Dreams" gibi çalışmalarla tanınan Kevin Coughlin, senaryoyu Ryan Grassby ile birlikte yazdı.

    Oyuncu kadrosunda Halle Berry'e Christin Park, Matthew Kevin Anderson, Stephanie Lavigne eşlik ediyor.

    "Asla Bırakma" 20 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top