Hesabım
    "The Fantastic Four" Setinden The Thing'e İlk Bakış!

    Yeni Fantastik Dörtlü filminin setinden ebon Moss-Bachrach'ın The Thing'inin ilk görüntüleri geldi.

    -

    Marvel Studios'un "The Fantastic Four: First Steps" filminin çekimleri İngiltere'de devam ediyor. Setten gelen yeni bir video Ebon Moss-Bachrach'ın canlandırdığı The Thing'i ilk kez gösteriyor.

    2005 yapımı "Fantastik Dörtlü" filminde Michael Chiklis, Ben Grimm'in The Thing'e dönüştükten sonraki halini tamamen pratik bir şekilde ekrana getirmek için tam vücut kıyafeti giymişti. 2015'teki yeniden başlatma ise Jamie Bell'in karakterinin tamamen bir bilgisayar efekti olarak yapılmasını sağladı.

    Matt Shakman'ın yönettiği "The Fantastic Four: First Steps"te de The Thing'in kostümle hayata geçirildiği görülüyor. Ancak bunun Ebon Moss-Bachrach'ın kendisi mi yoksa referans amaçlı bir dublör mü olduğu belli değil.

    Oyuncu daha önce, Jimmy Kimmel Live röportajında, bunun Chiklis versiyonu gibi bir kostüm olmayacağını ve muhtemelen tamamen CG olacağını açıklamıştı. Her iki durumda da burada gördüğümüz şey muhtemelen ekranda görünecek son versiyon değil, ancak yapımın görünüm açısından neyi hedeflediğine dair iyi bir referans veriyor.

    1960'larda geçen ve retro fütüristik bir estetiği benimseyen yeni Fantastik Dörtlü'nün başrollerinde yarıca Reed Richards / Mr. Fantastic rolündeki Pedro Pascal, Sue Storm/The Invisible Woman rolündeki Vanessa Kirby, Johnny Storm/The Human Torch rolündeki Joseph Quinn yer alıyor.

    Film, 25 Temmuz 2025'te sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top