Hesabım
    "Okul Tıraşı"nın Ödüllü Yönetmeni Ferit Karahan, Yeni Filminin Hazırlığına Başladı

    "Cinlerin Düğünü" adlı filmin başrollerini Demet Özdemir ve İlhan Şen paylaşıyor.

    -

    "Okul Tıraşı" filmiyle büyük beğeni toplayan ödüllü yönetmen Ferit Karahan, sıradaki filminin hazırlıklarına başladı.

    Karahan'ın "Cinlerin Düğünü" adlı yeni projesinde başrolleri Demet Özdemir ve İlhan Şen paylaşacak. Çekimler Ekim ayında Erzincan'da gerçekleştirilecek.

    -

    “Cinlerin Düğünü” bir ailenin üç kuşağa yayılan dağılma hikayesinden yola çıkarak, insanın kendi kaderiyle kurduğu bağın ve yazgısının aşılabilir olup olmadığının cevabını arıyor.

    Filmin yapımcıları arasında Türkiye’den Berton Medya, FK Film, Asteros, Romanya’dan Flama ve Sırbistan’dan See Film yer alıyor.

    Ferit Karahan, ilk filmi “Cennetten Kovulmak” ile 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film ödülünü kazanmasının ardından, "Okul Tıraşı" ile de sayısız ödül kazandı. Film, dünya prömiyerini Berlin Film Festivali'nin Panorama bölümünde yaptı ve buradan FIPRESCI Ödülü'yle ayrıldı.

    Ekin Koç ve Mahir İpek gibi isimlerin rol aldığı "Okul Tıraşı" aynı zamanda 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film, En İyi Senaryo ve En İyi Kurgu ödüllerine layık görüldü; Ekin Koç'a Ankara Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Oyuncu Ödülü'nü getirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top