Hesabım
    Rebecca Ferguson, Andrew Garfield'lı "The Magic Faraway Tree" Filmine Katıldı

    Çocuk romanlarından uyarlanan fantastik filmin oyuncu kadrosunda Claire Foy ve Nicola Coughlan da yer alıyor.

    -

    "Dune" ve "Mission Impossible" yıldızı Rebecca Ferguson, Enid Blyton'ın sevilen çocuk klasiği "The Magic Faraway Tree"nin film uyarlamasında Andrew Garfield, Claire Foy, Nicola Coughlan, Jessica Gunning ve Jennifer Saunders ile birlikte rol alacak.

    Çocuklara yönelik Faraway Tree roman serisine dayanan film, İngiltere'nin uzak kırsalına taşınmak zorunda kalan Polly (Foy) ve Tim Thompson (Garfield) ile çocukları Beth, Joe ve Fran'i konu alıyor. Çocuklar yeni taşındıkları bu yerde büyülü bir ağacı ve onun olağanüstü ve eksantrik sakinlerini keşfederler.

    Ziyaretçileri fantastik uzak diyarlara taşıyabilen ağacın sakinleri, orman perisi Silky rolünü üstlenen Coughlan ve grup lideri Moonface rolündeki Nonso Anozie (Sweet Tooth, Ted Lasso) tarafından canlandırılacak.

    Gunning (Baby Reindeer) Dame Washalot'u, Dustin Demri-Burns (Slow Horses, The Great) ise Tencere Adam'ı canlandıracak. Saunders (Absolutely Fabulous) çocukların acımasız büyükannesi rolüne seçildi. Ferguson ise kadroya, Blyton'ın en ikonik kötü karakterlerinden biri olan müdür Dame Snap rolüyle katıldı.

    Yönetmen Ben Gregor Ferguson'un projeye dahil olmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Rebecca beyazperdede büyük bir varlık, kendi kuşağının en iyi oyuncularından biri ve filmimize heyecan verici bir katkı olacak."

    Ferguson'un sıradaki projeleri arasında Cillian Murphy'yle birlikte rol alacağı yeni "Peaky Blinders" filmi ve Chris Pratt'la birlikte rol alacağı "Mercy" yer alıyor.

    Neal Street Productions, Elysian Film Group ve Ashland Hill Media Finance'ın imzasını taşıyan "The Magic Faraway Tree"nin çekimleri şu anda devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top