Hesabım
    Glen Powell, Ryan Gosling ile Karşılaştırılmasına Sessiz Kalmadı!

    "Ryan Gosling bir efsane. Ben sadece Glen'im."

    -

    "Twisters" (Kasırgalar) ve "Anyone But You" (Senden Başka) filmlerinin yıldızı Glen Powell, X'te (Twitter), adı açıklanmayan bir Hollywood yapımcısının Powell'ı Hollywood'un gelecek vaat eden en büyük film yıldızı olarak adlandıran viral yorumuna yanıt verdi.

    İsmi açıklanmayan yapımcı The Wrap'a konuştu ve Powell'ın "izleyicilerin artık onu görmek için sinemaya gitmesi anlamında" resmi olarak bir film yıldızı olduğunu söyledi. Yorumda ayrıca Ryan Gosling’den bahsediliyor ve şu ifadeler yer alıyordu: "Ryan Gosling gibi çekiciliği çoğunlukla kadın izleyicilerle sınırlı olan bir aktörün aksine, Glen hem kadınlara hem de erkeklere hitap ediyor."

    Powell kısa sürede çok tartışılan bu yorumlara, Gosling’in “Barbie”deki ikonik “I’m Just Ken” (Ben Sadece Ken’im) şarkısına gönderme yaparak “Gosling bir efsane. Ben sadece Glen’im” şeklinde yanıtladı.

    Hollywood'un yeni yıldızlar yaratmakta zorlandığı bir dönemde yeni nesil bir film yıldızı olarak yerini sağlamlaştıran Powell'ın ufukta Edgar Wright'ın "The Running Man" ve Hulu komedi dizisi "Chad Powers"ın da aralarında bulunduğu bir dizi yeni projesi var.

    Aktör ayrıca geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan DC ve Marvel Evrenleri'ne katılacağına yönelik iddialar hakkında konuştu, bu stüdyolarla görüşmediğini söyledi.

    Glen Powell, Marvel ve DC Söylentilerine Açıklık Getirdi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top