Hesabım
    "Kirpi Sonic 3"ten İlk Fragman Yayınlandı

    "Kirpi Sonic 3" 17 Ocak'ta sinemalarda!

    Paramount, Kirpi Sonic'in en ikonik düşmanlarından biri olan ve Keanu Reeves tarafından seslendirilen şeytani kirpi Shadow'u tanıtan "Kirpi Sonic 3"ün ilk fragmanını yayınladı.

    2022'de, serinin ikinci filminin yayınlanmasından önce yeşil ışık yakılan üçüncü film, Sega tarafından yaratılan video oyunu evreninin yeni alanlarını keşfedecek. Her ne kadar olay örgüsü ayrıntıları gizli tutulsa da “Kirpi Sonic 2”nin jenerik sonrası sahnesinde Shadow'un dahil edileceğinin sinyali verilmişti.

    Ben Schwartz, Sonic'in seslendirmesi için geri dönerken, kötü Dr. Robotnik rolünde Jim Carrey, Tom Wachowski rolünde James Marsden, Maddie Wachowski rolünde Tika Sumpter ve Ajan Stone rolünde Lee Majdoub'dan oluşan önceki iki filmin canlı aksiyon kadrosu da rollerini yeniden canlandıracak. Ayrıca Miles "Tails" Prower'ı seslendiren Colleen O'Shaughnessey ve Knuckles'ı seslendiren Idris Elba da geri dönüyor.

    Kirpi Sonic” ilk gösterimini Şubat 2020'de yaptı ve devam filmi Nisan 2022'de gösterime girdi. Her iki film de küresel gişede toplam 724 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. İlk iki filmi yöneten Jeff Fowler üçüncü filmde de yönetmen koltuğuna oturdu.

    "Kirpi sonic 3" ülkemizde 17 Ocak'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top