Hesabım
    "Predator: Badlands" Filmiyle İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    "Prey" yönetmeni Dan Trachtenberg'in yönettiği filmde Elle Fanning başrolde!

    -

    Şubat ayında, "Prey"in yönetmeni Dan Trachtenberg'in Predator serisinde iki filmin yönetmenliğini üstlenen ilk isim olacağı duyurulmuştu. Trachtenberg'in yöneteceği yeni film "Predator: Badlands"in senaryosunu, yönetmenin hikayesine dayanarak, "Prey"in senaristi Patrick Aison kaleme aldı.

    Haziran'da Elle Fanning'in filmde rol alacağı ortaya çıktı. Şimdi ise hayran sitesi AVPGalaxy, filmin çekimlerinin Yeni Zelanda'da "Backpack" kod adı altında çoktan başladığını bildiriyor.

    Bu durum, sızdırılan bir oyuncu seçimi ilanıyla ortaya çıktı. İlanda projenin çekimlerinin Haziran - Eylül arasında Yeni Zelanda'da gerçekleştirileceği belirtiliyor. Ayrıca aranan oyuncuyla ilgili şu ayrıntılar da yer alıyor:

    “İki ana hikayeden birinin, birbirinden oldukça farklı iki kız kardeşin karmaşık bağını ele aldığı, çığır açan bir film; farklı yollar ve misyonlar peşinde koşarken aile bağları en üst düzeyde teste tabi tutuluyor.”

    Thia ve Tessa adlı ikiz kız kardeşleri canlandıracak isim için yapılan bu arayışın Elle Fanning'in seçilmesiyle sonlandığı, oyuncunun bu rolleri üstleneceği düşünülüyor.

    Thia akıllı, esprili ve hayatının çoğunu bir laboratuvarda geçirmiş ve bununla birlikte “dünyadaki ilk büyük macerasına atılıyor”. Diğer yandan konu amaç ve hedeflerine ulaşmaya geldiğinde Tessa'nın "militan bir yoğunluğu var".

    Rol için oyuncunun ağır aksiyonun üstesinden gelebilmesinin yanı sıra protez/yoğun makyaj yapması gerektiği de ilanda belirtiliyor. Prodüksiyon Rotorua, Te Kuiti ve South Head yarımadasında gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top