Hesabım
    "Deadpool & Wolverine"den Silinen Gambit Sahnesi Yayınlandı

    Ryan Reynolds, Channing Tatum'un Gambit rolüyle geri dönebileceğinin sinyalini verdi.

    Disney

    Ryan Reynolds, sosyal medya hesabından "Deadpool & Wolverine"in silinen bir sahnesini yayınladı ve Channing Tatum'un canlandırdığı Gambit'in filmin sonunda yaşadığını doğruladı.

    Kısa videoda karakter, öldürülen birkaç adamın ortasında yürürken arkasını dönüp gülerken görülüyor. Bu sırada gözlerindeki ışık ve yansımaya göre, Doctor Strange tarzı bir portal halkasına bakıyor.

    Reynolds, sekansın bir versiyonunun filmde, TVA'nın derin arka planındaki monitörlerden birinde yer aldığını ekliyor. Açıklama, filmin birden fazla karakterin Cassandra Nova'yı (Emma Corrin) yenmek için bir araya gelmesiyle sona ermesinden sonra geldi ve savaştan kimin sağ çıktığı belli değildi.

    Şu anda üzerinde çalışılan resmi bir Gambit projesi yok ancak silinen bu sahne, karakterin tek başına bir film için geri dönebileceğini ya da başka kahramanlarla birlikte başka bir MCU filminde, öerneğin buna çok uygul olacak "Avengers: Secret Wars"da rol alabileceğini gösteriyor.

    Tatum'un başrolde yer aldığı bir solo Gambit filmi üstünde bir süre çalışıldı ancak bu proje, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasının ardından iptal edildi. Bundan duyduğu üzüntüyü sıklıkla dile getiren Tatum, "Deadpool & Wolverine"in vizyona girmesinin ardından sosyal medyada "Gambit'i sonsuza kadar kaybettiğimi düşünmüştüm" ifadelerinde bulundu.

    Aktör, Reynolds'un kendisi ve Gambit için mücadele ettiğini belirterek "Sanırım ona sonsuza kadar borçlu kalacağım. Çünkü bunun benim için ifade ettiği şeye eşit bir şeyi nasıl yapabileceğimden emin değilim. Seni seviyorum dostum." yazdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top