Hesabım
    Harrison Ford, Marvel Sinematik Evreni'ne Neden Katıldığını Anlattı

    Ford, "Captain America: Brave New World" filminde izleyici karşısına çıkacak.

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un gelecek yıl vizyona girecek olan yeni Kaptan Amerika filmi "Captain America: Brave New World" (Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya), Hollywood'un efsane isimlerinden Harrison Ford'u Marvel Sinematik Evreni'ne dahil edecek.

    Ford bu filmle birlikte, daha önceki Marvel filmlerinde merhum William Hurt tarafından canlandırılan Thaddeus 'Thunderbolt' Ross rolünü devralıyor. General Ross'un artık ABD Başkanı olduğu filmde, Ford'un Red Hulk'a dönüştüğünü de göreceğiz. Ford, yılın ilerleyen dönemlerinde “Thunderbolts*” filminde bu rolü yeniden canlandıracak.

    "Captain America: Brave New World"den İlk Fragman: Red Hulk Geliyor!

    Geçtiğimiz günlerde The Official Marvel Podcast'ine konuk olan Ford'a neden süper kahraman türüne ve daha spesifik olarak MCU'ya katılmaya karar verdiği sorulduğunda aktör şunları söyledi:

    Diğer oyuncuları izlemiştim, harika oyuncular harika vakit geçiriyor. Harika bir oyuncu değilim ama iyi vakit geçirebileceğimi düşündüm. Yaptıklarımızdan çok memnunum. Film olağanüstü olacak."

    Anthony Mackie'nin Sam Wilson karakterinin Captain America rolünü devralacağı "“Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya” 14 Şubat 2025'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top