Hesabım
    Francis Ford Coppola, 2 Yeni Film Üzerinde Çalışıyor!

    Emekli olmaya niyeti olmayan usta yönetmen, üstünde çalıştığı iki yeni projeyi anlattı.

    -

    Francis Ford Coppola'nın son filmi "Megalopolis" çok yakında sinemaseverlerle buluşacak. Tartışma yaratan film merakla beklenirken, 85 yaşındaki usta yönetmen çoktan sıradaki iki projesi üstünde çalışmaya başlamış gibi görünüyor.

    Coppola, geçtiğimiz aylarda Deadline'a verdiği bir röportajda "Megalopolis"in bittiğini yeni bir proje üstünde çalışmaya başladığı zaman anladığını söylemiş ve emekli olmaya niyeti olmadığını belirtmişti.

    Yakın zamanda Rolling Stone ile konuşan yönetmen, gelecekte yapmayı umduğu en az iki film daha olduğunu doğruladı:

    "Şu anda iki potansiyel proje üzerinde çalışıyorum. Bunlardan biri, birinin İngiltere'de finanse etmesini ve yapmasını istediğim sıradan bir film çünkü eşimle İngiltere'de büyük bir geçmişim yok. Nereye gitsem sürekli onu hatırlıyorum.

    Diğeri ise benim gibi İtalyan Amerikalı bir ailenin üç kuşağının, televizyonun icat edildiği dönemde geçen hikâyesi olan “Distant Vision. 'Megalopolis' ne kazanırsa, onunla bu filmi finanse ederim. Bununla bir zar daha atmak isteyeceğim."

    Coppola, tıpkı "Megalopolis" gibi iddialı görünen "Distant Vision"ı, ilk kez 2015 yılında UCLA'da, Oklahoma City Community College kampüsündeki 6.000 metrekarelik bir stüdyoda üç hafta boyunca üretilen bir canlı sinema performansı olarak ele almıştı. Coppola bu çalışmayla “yepyeni bir sanat formuna” öncülük ettiğini iddia etti.

    "Megalopolis" 27 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top