Hesabım
    James Gunn "Galaksinin Koruyucuları"ndan Daha Fazla İsmin DC’ye Geçeceğini Söylüyor

    Chris Pratt ve Pom Klementieff'in DC Evreni'ne katılacağına yönelik iddialar bir süredir tartışılıyor.

    Marvel Sudios

    Çekimleri yakın zamanda tamamlanan yeni “Superman” filmi için meraklı bekleyiş devam ederken, James Gunn hem DC hem de Marvel hayranları için pek çok sürpriz yapacak gibi görünüyor.

    DC Studios'un patronu, Chris Pratt ve Pom Klementieff'in gelecek DC filmlerinde rol alacağı yönündeki önceki spekülasyonların ardından bazı “Galaksinin Koruyucuları” (Guardians of the Galaxy) oyuncularının DC evrenine katılmaya hazır olduğunu söyledi ancak bu isimleri açıklamadı.

    Bir hayranının “DC Evreninde GOTG yıldızlarından herhangi birini seçme şansınız olsaydı, onlardan kimi seçerdiniz?” sorusuna Gunn Threads hesabında şöyle yanıt verdi: "Bu bir spoiler olurdu, değil mi?"

    Gunn, yönetmenliğini üstlendiği “Guardians of the Galaxy” üçlemesinde Peter Quill (diğer adıyla Star-Lord) karakterini canlandıran Chris Pratt'in “Superman” setinde kendisini ziyaret ettiği bir fotoğrafını yayınlayarak spekülasyonların önünü açtı.

    O dönemde DC Evreni’ne katılmayı düşünüp düşünmeyeceği sorulduğunda Pratt, TMZ'ye "Evet, elbette" demişti. "Programıma uyabilseydi ve mantıklı olsaydı çok sevinirdim,” diyen aktör şöyle devam etti:

    Tabii ki Star-Lord’u oynamayı seviyorum ve umarım geri gelebilecek şansı vardır. Bunlardan herhangi birini yapabildiğim, herhangi biri için değerlendirilebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Eğer bu doğru gelirse ve hayranlar bunu sevecekse, bunu yapmaktan çok mutlu olurum."

    Pratt, rakip seriye geçiş yapma şansının her zaman olduğunu belirtti ancak hangi karakteri oynayacağı konusunda spekülasyon yapmayı reddetti: "Bunun kararını hayranlara ve James gibi insanlara bırakmam gerekiyor. Tam olarak emin değilim. Gerçekten emin değilim."

    “Galaksinin Koruyucuları” serisinin 2. ve 3. filminde Mantis'i oynayan Klementieff, Haziran ayında San Antonio'daki Superhero Comic Con'da Gunn ile belirli bir karakteri oynaması üzerine yaptığı görüşmeleri ortaya çıkardı:

    "Sadece James'le çalışmaya devam etmek istiyorum, bu yüzden bunu yapmanın yollarını bulmaya devam edeceğiz. Evet, belirli bir karakterden bahsediyorduk ama şu anda onun hakkında konuşamam.

    James Gunn’ın aktör kardeşi Sean Gunn ise “Galaksinin Koruyucusu” filmlerinde Kraglin Obfonteri'yi oynadıktan sonra kötü adam Maxwell Lord olarak DC Evreni’ne katılıyor.

    “Superman” 11 Temmuz 2025’te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top