Hesabım
    Kerem Bürsin ve Melis Sezen'li "Şımarık" İzleyicilerle Buluşmaya Hazırlanıyor!

    Onur Ünlü'nün yönettiği "Son of A Rich” uyarlaması, “Şımarık” ismiyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    A90

    Çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanan ve Onur Ünlü’nün yönetmen koltuğunda oturduğu son zamanların en çok merak edilen filmlerinden olan “Son Of A Rich” Türkçe ismi “Şımarık” ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    İzleyicilerine görsel bir şölen sunmayı hedefleyen "Şımarık"ta Kerem Bürsin, zengin bir babanın kuralsız, sorumsuz ve şımarık oğlu Mete olarak karşımıza çıkıyor.

    A90

    Babası (Ahmet Mümtaz Taylan) onun durmak bilmeyen taşkınlıklarına son vermek için onu sıra dışı bir cezaya çarptırır. Mete, zamanda yolculuk yaptığına inanarak, 16. yüzyıl Osmanlı İmparatorluğu'nda kurmaca bir köye gönderilir ve burada bir seyis olarak yaşamaya zorlanır.

    Bu ilginç "zaman yolculuğunun" arkasında Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Sami karakteri bulunuyor. Melis Sezen ise Mete'nin köyde karşılaştığı ve hayatını tamamen değiştiren Asena karakterine hayat veriyor.

    A90

    Filmde ayrıca Melisa Döngel, Cemal Hünal, Güven Kıraç, Ecem Özkaya, Evliya Aykan, Efekan Can, Eda Şölenci ve Sadi Celil Cengiz gibi birbirinden yetenekli oyuncular da yer alıyor.

    A90

    “Şımarık” izleyicilerine hem günümüz dünyasıyla hem de 16. yüzyıl atmosferiyle benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Tarihi dokusu, mizahi yaklaşımı ve etkileyici oyuncu kadrosuyla bu film izleyicilerin kalbinde özel bir yer edinecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top