Hesabım
    Alejandro Iñàrritu & Tom Cruise Filmine Yeni İsimler Katıldı

    Sandra Hüller, Jesse Plemons, John Goodman gibi ödüllü oyunlar kadroyu tamamlıyor.

    -

    Dört Oscar ödüllü Alejandro G. Iñàrritu'nun Tom Cruise başrollü yeni filminin hazırlıkları Warner Bros. Pictures ve Legendary Entertainment'ta devam ediyor.

    Henüz ismi belli olmayan projeye aralarında Oscar adayı Sandra Hüller (Anatomy of a Fall), Emmy ödüllü John Goodman, Oscar adayı Jesse Plemons, Michael Stuhlbarg ve “Talk to Me” çıkışlı Sophie Wilde'ın da katıldığı açıklandı. Ayrıca Riz Ahmed de (Sound of Metal) kadroya katılmak için son görüşmelerini yapıyor.

    Iñàrritu senaryoyu Sabina Berman, Alexander Dinelaris ve Nicolas Giacobone ile birlikte yazdı. Hikaye, yarattığı felaket her şeyi mahvetmeden önce insanlığın kurtarıcısı olduğunu kanıtlamak için çılgın bir göreve çıkan dünyadaki en güçlü adamı konu alıyor. Projenin yapımcılığını Cruise üstleniyor.

    Cruise'un özel bir anlaşma imzaladığı Warner Bros. bundan sonraki projesinin Doug Liman'ın “Deeper” filmi olması bekleniyor. İlk kez 2016 yılında duyurulan bu film Max Landis tarafından kaleme alındı.

    Doğaüstü gerilim filmi olan “Deeper” yeni keşfedilen bir hendeği araştırmak için derin deniz dalışına çıkan gözden düşmüş bir astronotu konu alıyor. Film "Yerçekimi" ile "Marslı" filmlerinin birleşimi olarak tarif ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top