Hesabım
    Sylvester Stallone Liderliğindeki “Cliffhanger” Devam Filminin Çekimleri Başlıyor

    Aksiyon yıldızı, 1993 yapımı “Dağcı” filminin devamı için geri dönüyor.

    -

    Aksiyon ikonu Sylvester Stallone’nin 1993 tarihli “Cliffhanger” (Dağcı) filminin devam filminin çekileceği ve aktörün de rolüne geri döneceği 2023’ün Mayıs ayında ortaya çıktı. Şimdi ortaya çıkan yeni bir rapor ise çekimlerin çok yakında başlayacağını öne sürüyor.

    Screen Daily, projenin Avusturya film komisyonundan büyük miktarda fon aldığını ve Eylül/Ekim aylarında prodüksiyona başlayacağını bildirdi.

    78 yaşındaki Stallone, Dolomites'te yaşayan ve özel bir dağ kulübesini işleten Gabriel 'Gabe' Walker rolünü yeniden canlandıracak. Gabe ve yüksek profilli bir müşteri, macera dolu bir hafta sonu gezisi sırasında rehin alınınca, kızı, onu kaçıranları alt etmek için tüm tırmanma becerilerini kullanmak zorunda kalır. Bu durum bir ölüm kalım savaşını tetikleyecektir.

    Orijinal filmin yönetmeni Renny Harlin devam filminde yönetmen koltuğunu, "Ölümcül İçgüdü" serisinin yönetmeni Jean-François Richet’e bırakıyor. Proje ilk açıklandığında yönetmenin Ric Roman Waugh (Angel Has Fallen) olacağı belirtilmişti. Yönetmen değişikliğinin nedeni açıklanmadı.

    Senaryoyu “The Good Neighbor”, “Hunters” gibi yapımlarla tanınan Mark Bianculli kaleme aldı. Lars Sylvest, Thorsten Schumacher, Neal H. Moritz, Toby Jaffe, Philipp Kreuzer ve Joe Neurauter yapımcılığı üstleniyor.

    Orijinal film, kötü giden birkaç komedi filminden sonra Stallone’nin kariyerini toparlamasına yardım etmiş ve 255 milyon dolarlık hasılatıyla büyük bir hit haline gelmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top