Hesabım
    Fede Alvarez, "Alien: Romulus"un "The Last of Us" Bağlantısını Anlattı

    "Alien: Romulus"un yönetmeni, her iki yapımda da rol alan Isabella Merced ile alakalı bir bağlantıyı anlattı.

    Disney

    "Alien: Romulus"un yönetmeni Fede Alvarez, filminin ve "The Last of Us" dizisinin, oyuncu Isabela Merced ve rolleriyle alakalı önemli bir bağlantıya sahip olduğunu açıkladı.

    "Dora" ve "Madame Web" yıldızı Merced, "Alien: Romulus"ta hamile Kay rolünü üstleniyor. Merced, HBO'nun "The Last of Us" dizisinin ikinci sezonunda ise Dina rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

    Sevilen dizinin ikinci sezonu “The Last of Us Part II” video oyununun bir kısmına dayanacak. Alvarez, sosyal medyada yaptığı yeni bir paylaşımda, "Alien: Romulus"u yazarken bu oyunu oynadığını ve oyundaki Dina'nın hamilelik hikayesinin, "Romulus"ta Kay'i hamile olarak yazması için ona ilham verdiğini açıkladı.

    Alvarez, 2023'ün ikinci çeyreğinde çektiği filmde Kay rolünü Merced'e verdi. Ardından bu yılın Ocak ayında Merced'in "The Last of Us" dizisinde Dina rolüne seçildiği haberi geldi.

    Isabella Merced'in yanı sıra Cailee Spaeny, Archie Renaux, David Jonsson, Aileen Wu ve Spike Fearn'ın rol aldığı “Alien: Romulus” şimdi sinemalarda. "The Last of Us"ın 2. sezonu ise 2025'te HBO'da gösterime girecek.

    Yaklaşan HBO Dizileri İçin Yeni Tanıtım: "The Last Of Us" 2. Sezondan İlk Görüntüler...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top