Hesabım
    "Kirpi Sonic 3"ten Gelen İlk Tanıtım Videosu Keanu Reeves'i Müjdeliyor!

    "Kirpi Sonic"in 3. filmi için paylaşılan bir TikTok videosunda, Keanu Reeves'in Shadow'u seslendireceği doğrulandı.

    -

    Keanu Reeves'in üçüncü "Sonic the Hedgehog" (Kirpi Sonic) filminde Shadow (Gölge) rolünü üstleneceğinin bildirilmesinden birkaç ay sonra, filmin resmi TikTok hesabı bunu doğruladı.

    Hesap, orijinal "Kirpi Sonic" filminden, Sonic'in 1994 yapımı, Keanu Reeves ve Sandra Bullock başrollü "Speed" filmini izlediği bir sahneyi yayınladı. Sonic burada sonra Keanu'yu övüyor ve onu ulusal bir hazine olarak nitelendiriyor.

    Videonun başlığı ise "foreSHADOWing" olarak dikkat çekiyor. Bütün bunlar, Gölge'yi tüm görkemiyle ortaya çıkaracak olan filmin ilk fragmanından önce geliyor. Bir kullanıcının yorumuna verilen yanıtta, ilk fragmanın yarın yayınlanacağı belirtiliyor.

    Shadow'un geleceğine dair ilk ipucu, "Kirpi Sonic 2"nin jenerik sonrası sahnesinde yer aldı. Üçüncü filmin çekimleri Mart ayında tamamlandı ve Sonic rolünde Ben Schwartz, Tails rolünde Colleen O'Shaughnessey ve Knuckles rolünde Idris Elba gibi müdavimleri geri dönecek.

    İnsan karakterler arasında ise James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Shemar Moore, Lee Majdoub, Tom Butler ve Alyla Browne ile birlikte Jim Carrey de Dr. Robotnik rolüne geri döndü.

    Seriye ilk kez katılanlar arasında Krysten Ritter, Sofia Pernas, Cristo Fernández, James Wolk ve Jorma Taccone yer alıyor.

    “Kirpi Sonic 3" ülkemizde 17 Ocak 2025'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top