Hesabım
    ABD Box Office: "The Crow" Battı, "Deadpool & Wolverine" Yeniden Zirvede!

    Amerika gişesinde "Deadpool & Wolverine" ve "Alien: Romulus" rekabeti sürüyor.

    Marvel Studios

    Amerika gişesinin liderliğini, geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren "Alien: Romulus"a kaptıran "Deadpool & Wolverine", vizyondaki beşinci hafta sonunda bir numaraya geri dönmeyi başardı.

    Marvel'ın uzun zaman sonra gişede eski günlerini yaşamasını sağlayan film 18 milyon dolarlık hafta sonu hasılatıyla gişenin zirvesine yükselirken, geçen haftanın gişe lideri olan "Alien: Romulus" 16 milyon dolarla ikinci sırada kaldı.

    Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ı buluşturan "Deadpool & Wolverine"in küresel gişedeki hasılatı 1.21 milyar dolara yükseldi ve film böylece “Captain America: Civil War” (1.155 milyar dolar) filmini geçerek MCU'nun en çok kazanan 8. filmi oldu. yakında 1.215 milyar dolar kazanan "Iron Man 3"ü de geride bırakarak 7. olacak.

    Amerika gişesinin üçüncü sırasında, 12 milyon dolar hasılatla, Justin Baldoni ve Blake Lively'nin başrolleri paylaştığı "It Ends With Us" (Bizimle Başladı Bizimle Bitti) yerleşti. Film Kuzey Amerika gişelerinde üç haftada 120 milyon dolar hasılata ulaşarak beklenmedik bir başarıya imza attı.

    Haftanın yeni filmlerinden olan, Zoe Kravitz'in ilk yönetmenlik denemesi "Blink Twice" (Gözlerini Kırp) açılışını 7.3 milyon dolarla dördüncü sırada gerçekleştirirken ABD Box Office listesinin ilk beşini, 6.6 milyon dolar hasılatla dini drama "The Forge" tamamladı.

    Haftanın bir diğer önemli filmi olan "The Crow" (The Crow: Ölümsüz) ise 4.6 milyon dolar kazanarak açılışını sekizinci sırada gerçekleştirdi. Beklentilerin bile altında bir başlangıç yapan film, izleyicilerden ve eleştirmenlerden geçer not almayı da başaramadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top