Hesabım
    "Çakallarla Dans 7"den İlk Teaser!

    Çakalların İzmir Macerası 6 Aralık'ta Sinemalarda

    Çok sevilen ve Türk sinema tarihinin en uzun soluklu komedi serilerinden biri olan Çakallarla Dans, yedinci film ile geri dönüyor. Yapımını SugarWorkz-TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı "Çakallarla Dans 7"den ilk teaser yayınlandı.

    İlk filmden beri seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan "Çakallarla Dans" serisi, 7. filminde de iddiasını sürdürüyor. Çakallar’ın başına gelecek olaylar silsilesi yine bol kahkahalı ve aksiyonlu olacak.

    2010 yapımı ilk filmden bu yana gişe rekorlarına imza atan "Çakallarla Dans" yedinci filminde İzmir’e gidiyor. Dünya çapında bir güzellik yarışmasının organizasyonunu üstlenecek olan Çakallar’ın ekibi "Dişi Çakallar"ın eklenmesiyle genişliyor. "Çakallarla Dans 7" içinden çıkılması zor, ama bir o kadar da eğlenceli yeni macerasıyla sinema salonlarına imzasını atmaya geliyor.

    Senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzası taşıyan filmin kadrosunda Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Diren Polatoğulları, Rojda Demirer, Doğukan Polat, Ege Kökenli, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz yer alıyor.

    "Çakallarla Dans 7" 6 Aralık’ta sinemalarda…

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top