Hesabım
    Robert Downey Jr., Doctor Doom Rolünü Nasıl Aldığını Anlattı

    Marvel sinematik Evreni'nde Iron Man'e hayat veren aktör Doctor Doom olarak geri dönmeye hazırlanıyor.

    Marvel

    Robert Downey Jr.'ın 2026'da vizyona girecek olan "Avengers: Doomsday" filminde Dr. Doom rolüyle Marvel Sinematik Evreni'ne geri döneceğinin duyurulmasının üstünden haftalar geçti.

    Aktörün Iron Man gibi ikonik bir rolden sonra yeni bir karakterle MCU'ya dönecek olması hayranları ikiye böldü. Marvel'ın bu tercihi kadar, Doctor Doom'un bir Iron Man varyantı olup olmayacağı da tartışılmaya devam ediyor.

    Geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reporter'ın Awards Chatter podcast'ine katılan Robert Downey Jr., yaptığı konuşmada Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönme fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlattı.

    Aktör, "Iron Man" yönetmeni Jon Favreau, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige ve Russo Kardeşler ile iletişiminin hiç kopmadığını belirtti ve yaklaşık bir yıl önce eşi ve yapım ortağı Susan Downey ile birlikte Marvel Studios'un patronu Kevin Feige ile sohbet için bir araya geldiklerini söyledi.

    Robert Downey Jr.'ın anlattığına göre, bu konuşmada Feige, Tony Stark ölmüş olsa bile Downey'nin MCU'ya dönebileceğini önerdi ve konuşma çok geçmeden çoklu evreni sarsacak şekilde ilerledi.

    Downey, Feige'yi "Nasıl geriye gitmeyiz, beklentileri nasıl hayal kırıklığına uğratmayız, beklentileri yenmeye nasıl devam edebiliriz?" soruları üstünde düşünen ve bir plan sunan "çok sofistike, yaratıcı bir düşünür" olarak nitelendiriyor.

    Feige ardından Victor Von Doom'u gündeme getirerek "Victor Von Doom'u doğru anlayalım" dedi. Bu görüşme sırasında Downey zaten Disney CEO'su Bob Iger ile şirketin eğlence parkları hakkında görüşmek istiyordu ve çok geçmeden kendini imparatorun evinde buldu.

    Iger, Doctor Doom fikrini zaten biliyor gibi görünüyordu ve aktöre bu fikri beğendiğini belirtti. Downey bu anı, "Olup bitenler, mümkün olana dair beklentilerimin çok ötesinde." diyerek hatırladı.

    “Avengers: Doomsday” 1 Mayıs 2026'da sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top