Hesabım
    Eylül'de Netflix: Emily in Paris, Tam Bir Centilmen, Pera Palas'ta Gece Yarısı...

    Netflix Türkiye'nin Eylül 2024 içerikleri açıklandı...

    Netflix

    Yaza veda ederek rutinlerimize döndüğümüz Eylül ayında Netflix, yepyeni hikayeler ve tüm hızıyla devam eden maceralarla dolu!

    Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı Pera Palas'ta Gece Yarısı, ikinci sezonuyla Eylül'de geri dönüyor. 1955 yılında, 1940'larda çekilmiş kendisine ait bir bebeklik fotoğrafı bulan Esra, Ahmet'in zamanla oynamamak konusundaki tüm uyarılarına rağmen annesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeyi kafasına koyuyor. Başları yeterince dertte olan ikilinin karşısına bir de Halit çıkınca işler daha da karışıyor.

    Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği Tam Bir Centilmen, varlıklı kadınların gözdesi ve baştan çıkarıcı olarak tanımlanan Saygın’ın içsel yolculuğunu konu alıyor ve onun parıltılı dış dünyasının ardındaki karmaşık ruh halini keşfe çıkıyor. Emily in Paris'in dördüncü sezon ikinci kısım bölümlerinde Emily, yepyeni maceralara atılırken; Nicole Kidman, Liev Shrieber, Dakota Fanning ve Meghann Fahy gibi isimler The Perfect Couple'da buluşuyor.

    Ayrıca, Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen ve Carrie Coon'un başrollerini paylaştığı His Three Daughters ve Joey King'in başrolünde yer aldığı Çirkinler de yine Eylül ayında Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top