Hesabım
    Yüzüklerin Efendisi Serisinin Yeni Filmi "War of the Rohirrim"den İlk Fragman!

    "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" 13 Aralık'ta sinemalarda!

    Warner Bros. Pictures ve New Line Cinema, 13 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek olan uzun metrajlı animasyon film “The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim”in ilk resmi fragmanını yayınladı.

    Ödüllü film yapımcısı Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) tarafından yönetilen, Peter Jackson tarafından sunulan ve J.R.R. Tolkien'in saygın kitaplarından uyarlanan film, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden neredeyse iki yüzyıl öncesine ait bir hikayeyle Orta Dünya'ya dönüyor.

    Film, Rohan'ın efsanevi Kralı Helm Hammerhand ve hanesi'nin kaderini anlatıyor. Babasının ölümünün intikamını almak isteyen zeki ve acımasız Dunlending lordu Wulf'un (Luke Pasqualino) ani saldırısı, Helm'i (Brian Cox) ve halkını, Hornburg'un kadim kalesinde son derece cesur bir direniş göstermeye zorlar. Burası saha sonra Miğfer Dibi (Helm's Deep) olarak anılacak olan kaledir.

    Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmi "The War Of Rohirrim" Hakkında Bildiğimiz Her Şey

    Kendini giderek daha umutsuz bir durumda bulan Helm'in kızı Héra (Gaia Wise), onları tamamen yok etme niyetindeki ölümcül bir düşmana karşı direnişe liderlik etme iradesini toplamak zorundadır.

    Miranda Otto, hikayenin anlatıcısı olarak Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Éowyn rolünü yeniden canlandırırken, Oscar ödüllü Philippa Boyens, Jason DeMarco ve Joseph Chou ile birlikte yapımcılığını üstleniyor.

    Fran Walsh, Peter Jackson, Sam Register, Carolyn Blackwood ve Toby Emmerich yönetici yapımcılığını üstleniyor. Senaryoyu Jeffrey Addiss, Will Matthews, Phoebe Gittins ve Arty Papageorgiou yazdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top