Hesabım
    "Anaconda" Yeniden Çevrimi İçin Paul Rudd ve Jack Black'in Adı Geçiyor

    1997 yapımı korku filmi "Anaconda" yeniden çekilecek...

    -

    Paul Rudd ve Jack Black'in, 1997 yapımı ünlü korku filmi “Anaconda”nın yeniden çevrimi için Sony Pictures ile ön görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor.

    Filmi, Nicolas Cage başrollü “The Unbearable Weight of Massive Talent” (Yetenekli Bay Cage) filminin yönetmeni Tom Gormican yazıp yönetecek. Gormican bu filmdeki meta komedi yönünü "Anaconda"nın yeni versiyonuna da taşıyacak gibi görünüyor.

    Yeni filmde, bir grup arkadaş orta yaş kriziyle karşı karşıyadır ve bu nedenle gençliklerindeki en sevdikleri filmi yeniden çekmeye karar verirler. Yağmur ormanlarına giderler, ancak burada kendilerini doğal afetlere, dev yılanlara ve şiddetli suçlulara karşı hayatları için bir mücadelenin içinde bulurlar.

    Black'in, düğün kameramanı olan bir adamı canlandıracağı ve bu 'yeniden yapımı' yönetmeye başlayacağı bildiriliyor. Rudd ise Hollywood hayalleri giderek uzaklaşan eski bir televizyon aktörünü canlandıracak.

    2023'ten beri üzerinde çalışılan projede, doğru tonu bulmaya çalışırken birden fazla senaryonun yeniden yazıldığı bildiriliyor. Kevin Etten senaryoyu Gormican ile birlikte yazıyor, Brad Fuller ve Andrew Form ise yapımcılığını üstleniyor.

    Amazon'daki dünyanın en büyük ve en ölümcül yılanını belgelemeyi amaçlayan bir film ekibini konu alan orijinal filmde Jennifer Lopez, Owen Wilson, Ice Cube ve Jon Voight rol aldı. Bu film, bir devam filminin, iki Sci-Fi Channel televizyon filminin ve bir "Lake Placid vs Anaconda" ekip filminin ortaya çıkmasına yol açtı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top