Hesabım
    Samuel L. Jackson ve John David Washington'lı "The Piano Lesson"dan İlk Fragman!

    Ünlü Broadway oyunundan uyarlanan film 22 Kasım'da Netflix'te!

    August Wilson imzalı “The Piano Lesson”ın, başrollerinde Samuel L. Jackson ve John David Washington'ın yer aldığı Netflix uyarlamasının fragmanı yayınlandı. Hem Jackson hem de Washington, Ocak 2023'te sonlanan Broadway oyunundaki rollerini yineliyorlar.

    Malcolm Washington tarafından yönettilen film, 1936'da Büyük Buhran'ın ardından Doaker Charles (Jackson) liderliğindeki Charles ailesinin hayatını konu alıyor. Aile yadigarı piyano, köleleştirilmiş bir ata tarafından oyulmuş tasarımlarla süslenmiştir. Bir erkek kardeş, enstrümanı satarak ve ailesinin emek verdiği araziyi satın alarak bir aile serveti yaratmayı planlarken, kız kardeşi ise aile geçmişini korumak için onu saklamaya çalışır.

    John David Washington, Doaker'ın yeğeni Boy Willie'yi canlandırıyor; bu rol bizzat Jackson'ın 1987'deki sahne prodüksiyonunda yarattığı bir rol. Fragmanda Boy Willie'nin yeğenine piyanonun ailesini temsil ettiğini söylediği görülüyor.

    Filmin oyuncu kadrosunu Ray Fisher, Michael Potts, Erykah Badu, Skylar Aleece Smith, Jerrika Hinton, Gail Bean, Danielle Deadwyler ve Corey Hawkins tamamlıyor.

    Fisher ve Potts, LaTanya Richardson Jackson'ın yönettiği sahne prodüksiyonunda Jackson ve Washington'la birlikte yer aldı. "The Piano Lesson", Broadway'de bir oyunun gösterime girdiği süre boyunca en yüksek hasılat elde eden yeniden canlandırılması ve aynı zamanda Broadway'de en yüksek hasılat yapan Wilson prodüksiyonu oldu.

    Bir oğlu filmi yöneten, diğer oğlu başrolde oynayan Oscar ödüllü Denzel Washington ve Oscar adayı Todd Black filmin yapımcılığını üstlenirken, Jennifer Roth, Constanza Romero Wilson ve Katia Washington yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    "The Piano Lesson" 22 Kasım'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top