Hesabım
    Aksiyon Oyunu "Ruiner"ın Film Uyarlaması Wes Ball'a Emanet Edildi

    Reikon'un popüler oyunu Universal tarafından sinemaya uyarlanıyor.

    Reikon

    Universal Pictures, Reikon'un popüler video oyunu "Ruiner"ın haklarını aldı ve uzun metrajlı film uyarlaması için çalışmalara başladı.

    Filmin senaryosunu Michael Arlen Ross uyarlayacak. Yönetmen koltuğu ise Wes Ball'a emanet edildi. Ball "Labirent: Ölümcül Kaçış" (The Maze Runner) üçlemesinin yanı sıra bu yıl Mayıs ayında vizyona giren ve Disney'in yaz gişesindeki başarılı gidişatının ilk adımını oluşturan "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık"ı (Kingdom of the Planet of the Apes) yönetmesiyle öne çıktı.

    Ünlü aksiyon nişancı oyunu 2091 yılında siber metropol Rengkok'ta geçiyor ve gerçeği ortaya çıkarmak ve kaçırılan kardeşini geri almak için yozlaşmış bir sisteme karşı savaşan bir psikopatın hikayesini anlatıyor.

    Bu kişi, gizemli bir hackerın rehberliğinde, neon ışıklı sokaklarında son teknoloji ve karanlık sırlarla dolu acımasız bir dünyada savaşıyor.

    Ball, Joe Hartwick Jr., Kelly McCormick ve David Leitch'in (Dublör, Deadpool 2) yapımcılığını üstleneceği projeyi 87North, Story Kitchen ve Oddball destekliyor.

    Daha önce bildirildiği gibi Ball aynı zamanda "The Legend of Zelda" filminin canlı aksiyon uyarlamasını da geliştiriyor ve büyük olasılıkla Zelda filmi bundan öncelikli olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top