Hesabım
    Pedro Almodóvar İmzalı "The Room Next Door"dan İlk Fragman: Julianne Moore & Tilda Swinton Başrolde!

    Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapacak olan filmden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

    Oscar ödüllü usta yönetmen Pedro Almodóvar'ın ilk İngilizce filmi olan ve başrollerini Tilda Swinton ve Julianne Moore'un üstlendiği uzun metrajlı filmi “The Room Next Door”un tanıtım fragmanı yayınlandı.

    İki yıldız filmde, gençliklerinde aynı dergide birlikte çalıştıkları sırada yakın arkadaş olan Ingrid (Moore) ve Martha (Swinton) karakterlerine hayat veriyor.

    İlerleyen yıllarda Ingrid bir otokurgu romancısı olurken, Martha bir savaş muhabiri oldu ve yaşam koşulları nedeniyle ayrıldılar. Ancak yıllarca birbirlerinden habersiz kaldıktan sonra garip bir şekilde tatlı bir durumda tekrar karşılaşırlar...

    Sigrid Nunez'in 2020 tarihli "What Are You Going Through" adlı romanından uyarlanan filmde John Turturro, Alessandro Nivola, Juan Diego Botto, Raúl Arévalo ve Melina Matthews gibi isimler de rol alıyor.

    “The Room Next Door”un dünya prömiyeri kısa süre sonra başlayacak olan 2024 Venedik Uluslararası Film Festivali'nde yapılacak ve film daha sonra 2024 New York Film Festivali'nde gösterime girecek

    Sony Pictures Classics filmi Aralık'ta ABD'de gösterime sokacak, önemli uluslararası pazarlarda ise dağıtımı Warner Bros. Pictures üstlenecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi 1 Kasım olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top