Hesabım
    Glen Powell, Marvel ve DC Söylentilerine Açıklık Getirdi

    Adı zaman zaman Marvel ya da DC ile anılsa da Powell, iki stüdyodan da davet almadığını söylüyor.

    -

    Şu anda sinemalarda olan "Kasırgalar"ın (Twisters) yıldızı Glen Powell, son yıllarda birbiri ardına önemli ve popüler yapımlarda rol alarak adından sıkça söz ettirdi.

    Powell, gişe rekortmeni "Top Gun: Maverick"te büyük bir rol üstlendikten sonra, Sydney Sweeney ile birlikte romantik komedi "Senden Başka" (Anyone But You) filminde rol aldı. Bu yılın başlarında Richard Linklater'ın Netflix filmi "Hit Man"de oynayarak izleyicilerin dikkatini çekti ve bu yazın öne çıkan filmlerinden "Kasırgalar" ile bir kez daha seyircileri kendine hayran bıraktı.

    J.J. Abrams'ın yeni filminde Jenna Ortega ile birlikte başrolde yer alacağı kesinleşen oyuncu önümüzdeki dönemde ekranlarımızı süslemeye devam edecek olsa da, yakın zamanda DC'ye veya Marvel'a katılacak gibi görünmüyor. The Playlist'in The Discourse podcast'inde yer alan Powell, bu stüdyolarla görüştüğü yönündeki söylentileri yalanladı.

    "DC ya da Marvel'dan hiç telefon almadım" diyen Powell, "Ama yaptıkları her şeyin hayranıyım" diye ekledi: "Deadpool'u (ve Wolverine'i) yeni izledim. Çok eğlendim. Shawn (Levy) ve Ryan'ın (Reynolds) yaptıklarının izleyiciler için olağanüstü ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Ve onları destekliyorum. Ve yaptıkları işi seviyorum."

    Powell DC konusunda da şunları söyledi: "Sanırım James Gunn, Peter Safran ve DC'de yaptıkları şey, bu iş için gerçekten çok iyi olacak. Yani, evet, hepsini destekliyorum. Ben büyük bir sinema hayranıyım."

    Geçtiğimiz ay, Powell'ın başrolde olacağı "Backdraft" yeniden yapımının geliştirilmekte olduğu duyuruldu. Aktörün adı ayrıca, Edgar Wright'ın Stephen King'in eserinden uyarlayacağı "The Running Man" yeniden çevrimi için de geçiyor.

    Bu hikaye 1987'de Paul Michael Glaser tarafından yönetilen ve başrolü Arnold Schwarzenegger'in üstlendiği bir filme uyarlanmıştı. IndieWire ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Powell, sonbaharda İspanyol ve Erken Amerika tarihi alanındaki eğitimini tamamlamak için Texas Üniversitesi'ne dönmeyi ve aynı zamanda The Running Man üzerinde çalışmaya başlamayı planladığını açıkladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top