Hesabım
    "Logan" Senaristinden "Deadpool & Wolverine" Yorumu: "Bu Kadar İleri Gideceklerini Bilmiyordum"

    Michael Green, "Deadpool & Wolverine" hakkında konuştu.

    Disney

    James Mangold imzalı 2017 yapımı "Logan", Hugh Jackman'ın Fox'un X-Men serisinde 2000 yılından beri canlandırmakta olduğu Wolverine'in hikayesine son noktayı koymuş olsa da karakter ve aktör, "Deadpool & Wolverine" ile geri döndü.

    "Logan"ın ortak yazarı Michael Green, "Deadpool & Wolverine"i izledikten sonra filmin açılış sekansı hakkında konuştu. Bu sahnede Deadpool (Ryan Reynolds), "Logan"ın dramatik sonunun aksine, Wolverine'in mezarını kazıp adamantium iskeletini kullanarak bir grup TVA görevlisini öldürüyor ve tüm bunları yaparken N*SYNC'in "Bye Bye Bye" şarkısıyla dans ediyor.

    Bu, bir Deadpool filminden bekleyeceğiniz türden tipik bir sekans ama Green'in ya da James Mangold'un bundan rahatsız olup olmayacağı sorusunu akla getiriyor. IGN ile konuşan Green görünüşe göre buna güldü ve güzel bir saygı duruşu olduğunu düşündü:

    "İnsanlar beni önceden uyarmıştı, 'Ah, Deadpool ve Wolverine'in açılışı hakkında ne hissedeceğini bilmiyorum' dediler. 'Sanırım ne olacağını biliyorum' dedim. Ve bilmiyordum! Bu kadar ileri gideceklerini bilmiyordum.

    Onu kazıp çıkardıklarını ve onun gerçekten [Wolverine] olduğunu ciddiye almanız gerekmiyordu. Logan'ın sonunu değiştirmeye çalışır gibi değil, daha çok Logan’ın hissettirdiği kadar iyi bir film yaratma istekleriyle boğuşuyor gibi görünüyorlardı ki bu büyük bir iltifat! Sadece övgü dolu olduğunu düşündüm."

    "Deadpool ve Wolverine" pek çok Fox-Marvel karakterini geri getirdi ve bu döneme ait pek çok şakayla doluydu. Green ise tüm bunların arasında bir ihmalden dolayı mutlu olduğunu ekliyor:

    "Daha fazla takdir ettiğim şey ise hiç Green Lantern şakası olmamasıydı, çünkü bundan kısmen ben sorumluydum... Onu bir onur rozeti gibi takmalısın!"

    Michael Green, hayranlardan ve eleştirmenlerden çok kötü tepkiler alan, Ryan Reynolds'ın da sıklıkla dalga geçtiği, hatta bunu "Deadpool 2"ye dahil ettiği 2011 tarihli "Green Lantern" filminin senaristlerinden biriydi.

    "Deadpool ve Wolverine" kısa süre önce "Joker"i geçerek tüm zamanların en çok kazanan R dereceli filmi oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top