Hesabım
    Darren Aronofsky'nin Sıradaki Projesi DC Filmi "Plastic Man" Olabilir

    DC'nin "Plastic Man" uyarlamasını yönetmek için Darren Aronofsky'nin adı geçiyor.

    -

    Yaklaşık altı ay önce DCULeaks'ten, yönetmen Darren Aronofsky'nin (Black Swan, Requiem for A Dream), James Gunn ve Peter Safran'ın yeni DC Evreni için DC Comic uyarlaması "Plastic Man" filmini yönetmek üzere görüşmelerde bulunduğunu öne süren bir rapor geldi.

    Bugüne gelindiğinde, Production Weekly'deki bir listede Aronofsky'nin "Plastic Man"in yönetmenliğine atandığı ve projenin geliştirilme aşamasında olduğu belirtildi. Ayrıca World of Reel'ın bir kaynağı, Aronofsky'nin potansiyel katılımı hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtiyor.

    Çizgi romanlar, başarısız bir soygun sırasında gizemli bir kimyasala bulanan dolandırıcı Patrick 'Eel' O'Brian'ı konu alıyor. Uyandığında kendisini şekil değiştirme ve vücudunu neredeyse her şeye esnetme gücüne sahip halde bulur. Karakterin daha önce kendi çizgi dizisi de vardı.

    2020'nin sonlarında, Cat Vasko'nun "Plastik Adam"ın kadın başrollü bir versiyonunu yazmak üzere işe alındığı haberi geldi. Bundan iki yıl önce Amanda Idoko, 1940'larda geçen bir komedi aksiyon-macera uyarlamasını kaleme almak üzere işe alındı.

    Dolayısıyla Aronofsky'nin nasıl bir versiyon izleyeceği belli değil. Bu Aronofsky'nin ilk çizgi roman uyarlama girişimi değil, proje hayata geçirilemese de 2000 yılında R dereceli bir “Batman: Year One” uyarlamasını yönetmek üzere sıraya girmişti.

    DC şefi Gunn'ın Warner Bros. Pictures'a Matthew Lillard'ın rol alacağı bir "Plastik Adam" filmi teklif ettiği ancak bu versiyonun reddedildiği de biliniyor.

    Aronofsky şimdilerde Sony'nin gelecek yıl piyasaya süreceği, Austin Butler ve Zoe Kravitz'in başrollerini paylaştığı New York polisiye gerilim filmi “Caught Stealing”in çekimlerine başlamak üzere.

    Son filmi "The Whale" (Balina) 2022'de gösterime girdi ve pek iyi eleştiriler almamasına rağmen Brendan Fraser'a En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandırdı. A24 yapımı bağımsız film, 3 milyon dolarlık az bir bütçeyle dünya çapında 54 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top