Hesabım
    Eggers Kardeşlerin Yönettiği A24 Korku Filmi "The Front Room"dan Yeni Fragman

    Yönetmen koltuğunda, Robert Eggers'in kardeşleri Sam ve Max Eggers oturuyor.

    A24, yeni korku gerilim filmi "The Front Room" için ikinci resmi fragmanı yayınladı. Filmin yönetmenliğini, ilk kez kamera arkasına geçen ve "The Witch", "Lighthouse", "The Northman" filmleriyle tanınan Robert Eggers'in kardeşleri Max ve Sam Eggers üstleniyor.

    Susan Hill tarafından kaleme alınan 2017 tarihli, aynı adlı romandan uyarlanan "The Front Room"un başrollerini şarkıcı ve oyuncu Brandy Norwood, Kathryn Hunter ve Andrew Burnap üstleniyor. Filmin konusu şu şekilde özetleniyor:

    Kayınvalidesi (Hunter) eve taşındıktan sonra yeni evli ve yeni hamile Belinda (Brandy) için her şey cehenneme döner. Şeytani misafir pençelerini çocuğa geçirmeye çalışırken Belinda'nın çizgiyi bir yere çekmesi gerekir...

    "The Front Room" ABD'de A24 tarafından 6 Eylül'de gösterime sokulacak ve gişede Tim Burton imzalı merakla beklenen "Beetlejuice Beetlejuice" ile mücadele edecek. Filmin, gişedeki bu güçlü rakip karşısında, son zamanlardaki sürpriz korku filmi başarılarından birine imza atıp atamayacağını zaman gösterecek.

    Diğer yandan Hollywood'un en yoğun stüdyolarından biri olan A24, önümüzdeki dönemde Annie Baker'ın "Janet Planet"ini, Colman Domingo'nun başrolde olduğu ve en büyük potansiyel Oscar adaylarından biri olan "Sing Sing"i, Sebastian Stan'in Donald Trump'ın gençliğine hayat verdiği "A Different Man"i yayınlamaya hazırlanıyor.

    "The Front Room"un ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top