Hesabım
    İkonik Korku Filminin Yeniden Yapımı İçin Scarlett Johansson'ın Adı Geçiyor

    James Wan'ın yöneteceği "The Creature From the Black Lagoon" yeniden çevriminde Scarlett Johansson'ın oynayabileceği iddia edildi.

    -

    "Testere", "Korku Seansı" gibi serilerle tanınan, modern korku ustası, yönetmen ve yapımcı James Wan'ın, Universal ile "The Creature From the Black Lagoon" (Kara Gölün Canavarı) filmini yeniden çekmek için görüşmelerde bulunduğu hafta başında ortaya çıktı.

    Deadline'a göre Wan'ın projenin başına geçeceği resmen onaylandı. Wan filmi yönetmesinin yanı sıra yapımcılığını kendi yapım şirketi Atomic Monster markası altında üstlenecek. Atomic Monster'dan Michael Clear ve Judson Scott da yürütücü yapımcılık yaparken Yapım Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jay Polidoro da Universal adına projeyi denetleyecek.

    1954 yapımı film projesini James Wan'ın yöneteceğini ilk olarak, içeriden verdiği Hollywood haberleriyle tanınan Daniel Ritchman (DanielPRK) duyurmuştu. World of Reel'ın belirttiğine göre, Ritchman hemen arkasından, filmin başrolünde yer alması düşünülen ismin Scarlett Johansson olduğunu duyurdu.

    Aslında bu şaşırtıcı bir haber değil; Universal filmin yeniden çevrimini uzun zamandır planlıyor ve yaklaşık on yıl önce stüdyonun başrol için Scarlett Johansson'ı düşündüğü medyaya yansımıştı. Aradan geçen yıllarda proje kısmen rafa kalktı. Ancak şimdi yeniden başlayan çalışmalarla birlikte Universal'ın ilk düşündüğü isme yönelmesi son derece anlaşılabilir. Yine de henüz hiçbir resmi anlaşmanın yapılmadığını, en azından açıklanmadığını hatırlamak önemli.

    Film, Amazon Nehri boyunca fosil arayan bilimsel bir keşif gezisi ekibinin, efsanevi Kara Göl'de tarih öncesi bir fosil olan Gill-Man'i keşfetmesini anlatıyor. Kaşifler gizemli yaratığı yakalar ama yaratık serbest kalır ve keşif gezisine katılanlardan birinin nişanlısı olan ve aşık olduğu sevimli Kay'ı kaçırmak için geri döner.

    Wan'ın 1954 yapımı orijinal klasiğe saygı gösterirken, içgüdüsel korkuya yaslanan, ayakları yere basan, modernize edilmiş bir yeniden anlatım geliştirmeye odaklandığı belirtiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top