Hesabım
    George Clooney, Kendisine "Film Yıldızı Değil" Diyen Tarantino'ya Sert Çıktı!

    Clooney, "Günbatımından Şafağa" filminde birlikte rol aldığı Tarantino'ya sert karşılık verdi.

    -

    George Clooney, Quentin Tarantino'nun artık büyük bir film yıldızı olmadığına dair yorumlarıyla şaşkına döndüğünü ve sinirlendiğini itiraf etti.

    GQ ile yapılan yeni bir röportajda, “Wolfs”un yıldızları Clooney ve Brad Pitt'e, yıllar boyunca birlikte çalıştıkları ünlü yönetmenler sorulduğunda söz, Clooney'nin "From Dusk Till Dawn"da Tarantino'yla birlikte rol almasına geldi. Pitt, Tarantino'nun filmde "oldukça iyi" olduğunu söylediğinde Clooney "O filmde idare ederdi" şeklinde yanıt verdi. Clooney ardından şunları söyledi:

    "Quentin son zamanlarda benim hakkımda bazı şeyler söyledi, bu yüzden ondan biraz rahatsız oldum. Film yıldızlarının isimlerini verdiği bir röportaj yaptı ve [Pitt] ve başka birinden bahsetti ve sonra diğer adam şöyle dedi: 'Peki ya George?' O bir film yıldızı değil diye devam etti. Ve sonra kelimenin tam anlamıyla şöyle bir şey söyledi: 'Bana milenyumdan beri rol aldığı bir filmini söyleyin'. Ben de 'Milenyumdan beri mi? Bu benim kahrolası kariyerimin tamamı' dedim. O yüzden şimdi ona s... git diyorum! Onun hakkında kötü konuşmaktan korkmuyorum, o da benim hakkımda kötü konuşuyor."

    Tarantino 2019 tarihli röportajında "George Clooney'nin izleyici kitlesinin ilgisini çekmesinin üzerinden uzun zaman geçti sanırım. En son ne zaman çok konuşulan bir filme imza attı?" ifadesini kullanmıştı.

    "Yine de harika yönetmenlerle çalışabildiğimiz için gerçekten şanslıyız." diyen Clooney şöyle devam etti: "Yönetmen ve senaryo sizi hayatta tutan şeydir. Bunu gerçekten kötü filmler yaptıktan sonra öğrendim. Kötü bir senaryodan iyi bir film çıkaramazsınız ama iyi bir senaryodan kötü bir film çıkarabilirsiniz."

    Clooney ve Pitt'in Ocean's serisinden yıllar sonra yeniden bir araya geldiği, Jon Watts imzalı "Wolfs" filminin devam halkası için de çalışmalar başladı...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top