Hesabım
    Mark Wahlberg "Altı Milyon Dolarlık Adam" Uyarlamasından Vazgeçmedi!

    "The Six Million Dollar"ın yeniden çevrimi 2014'te duyurulmuştu...

    -

    Mark Wahlberg, 1970'lerin ikonik dizisi "Altı Milyon Dolarlık Adam"ın (The Six Million Dollar Man) film uyarlamasından vazgeçmediğini açıkladı.

    Film projesi bundan on yıl önce resmi olarak onaylanmasına rağmen bir türlü hayata geçirilemedi. 2014 yılında duyurulan yeniden yapım, yıllarca cehennem gibi bir geliştirme sürecinden geçti ve bu sırada ilk yönetmen Pete Berg'i kaybetti, kısa süre sonra yerini Arjantinli yönetmen Damián Szifron aldı. Wahlberg ise hayranlara film için hala umut olduğuna dair güvence vermeye devam ediyor.

    Yakında çıkacak Netflix filmi "The Union"ın kırmızı halı galasında ComicBook'a konuşan Wahlberg, "Altı Milyon Dolarlık Adam"a değindi ve filmin maliyetinin "enflasyondan dolayı arttığını" belirtti. Wahlberg proje hakkında şunları söyledi:

    "Temeli sağlam ve akla yatkın, gerçek. Biliyorsunuz Şu anda pek çok biyonik, teknoloji ve bilim gerçekleşiyor. Yani bir süper kahramanın tüm arzularını yerine getiren bir şey, inanılmaz şeyler. Ama o süper kahraman giysilerinden birini giymek zorunda değilim. Onların içinde dolaşacak özgüvene sahip değilim."

    "Altı Milyon Dolarlık Adam", ABC'de 1973 - 1978 yılına kadar yayınlanan orijinal bilim kurgu dizisinin bir uyarlaması olacak. Dizi, Martin Caidin'in 1972 tarihli Cyborg romanına dayanıyordu ve başrolde Lee Majors ile birlikte Richard Anderson ve Martin E. Brooks rol alıyordu.

    Yeniden başlatmayla ilgili daha fazla ayrıntı henüz açıklanmadı, ancak Wahlberg geçtiğimiz Şubat ayında "Arthur the King" filminin galasında filmin haklarını almayı başardıklarını müjdelemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top