Hesabım
    Zaman Yolculuğu Komedisi "Omni Loop"tan Fragman Yayınlandı!

    Ayo Edebiri ve Mary-Louise Parker başrolde!

    Magnolia Pictures, başrollerini Emmy ödüllü Ayo Edebiri ve Mary-Louise Parker'ın paylaştığı yeni zaman döngülü komedisi “Omni Loop”un fragmanını yayınladı.

    Hikaye, göğsünde büyüyen ve yalnızca bir haftalık ömrü kalan bir kara delik nedeniyle kendini bir zaman döngüsünde sıkışıp kalmış bulan bitkin bir kuantum fizikçisinin (Parker) hikayesini anlatıyor.

    Ancak yetenekli bir öğrenciyle (Edeibiri) tanıştığında, hem onun hayatını kurtarma hem de zaman yolculuğunun gizemlerini çözme şansı yakalar.

    Döngüler aynı zamanda fizikçiyi geriye dönüp hayatına ve pişmanlıklarına bakmaya ve söylenmemiş şeyleri denemeye ve potansiyel olarak çözmeye zorlar.

    Bernardo Britto'nun yazdığı ve yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Hannah Pearl Utt, Chris Witaske, Carlos Jacott, Harris Yulin, Steven Maier ve Eddie Cahill de yer alıyor.

    Benjamin Cohen, Patrick Donovan ve David Hinojosa, prömiyeri bu yılın Mart ayında South by Southwest'te yapılan filmin yapımcılığını üstleniyor.

    “Omni Loop” 20 Eylül'de ABD sinemalarının yanı sıra ve dijital olarak da gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top