Hesabım
    Aaron Taylor-Johnson'lı "Kraven the Hunter"dan Yeni Fragman!

    Sony'nin Spider-Man Evreni "Avcı Kraven" ile büyüyor...

    Sony Pictures, Örümcek Adam'ın ünlü düşmanlarından Avcı Kraven'ı temel alan yeni Sony Marvel Universe filmi “Kraven the Hunter”ın (Avcı Kraven) ikinci fragmanını yayınladı.

    Filmde ana karaktere Aaron Taylor-Johnson hayat verirken, acımasız babası Nikolai Kravinoff rolünde Oscar'lı aktör Russell Crowe yer alıyor.

    Kraven'ın babasıyla olan karmaşık ilişkisi onu acımasız sonuçlarla dolu bir intikam yoluna sokar ve onu yalnızca dünyanın en büyük avcısı değil aynı zamanda en çok korkulan tehditlerinden biri olmaya iter.

    Filmin oyuncu kadrosunu; Kraven'in görüşmediği üvey kardeşi Dmitri Smerdyakov/Chameleon rolünde Fred Hechinger, Rus paralı asker Aleksei Sytsevich/The Rhino rolünde Alessandro Nivola, Kraven'in sevdiği voodoo rahibesi Calypso rolünde Ariana DeBose ve paralı asker ve suikastçı Yabancı rolünde Christopher Abbott tamamlıyor.

    Tamamı Birleşik Krallık ve İzlanda'da çekilen filmi, Richard Wenk (The Equalizer), Matt Holloway ve Art Marcum'un ortak yazdığı senaryodan Oscar adayı J.C. Chandor (Triple Frontier) yönetti. Avi Arad ve Matt Tolmach yapımcılığını üstleniyor.

    Vizyon tarihi birçok kez ertelenen "Avcı Kraven" nihayet 13 Aralık'ta sinema salonlarında yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top