Hesabım
    "Karlar Ülkesi 3"ün Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Gişe rekortmeni animasyon serisinin yeni filmi için vizyon tarihi açıklandı.

    Walt Disney Animation Studios

    Disney, "Karlar Ülkesi" (Frozen) serisinin üçüncü devam halkasının 24 Kasım 2027'de vizyona gireceğini duyurdu.

    Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen D23 etkinliğinde filmin 2027'ye ertelendiği doğrulamış ancak kesin tarih açıklanmamıştı. Bu etkinlikte filmden ilk konsept çizimler de paylaşıldı.

    D23 Expo: Disney'in Tüm Star Wars, Marvel, Pixar Duyuruları & Fragmanları!

    "Karlar Ülkesi 3" böylece "Karlar Ülkesi 2"den sekiz, 2013 yapımı orijinal filmden ise tam on dört yıl sonra izleyicilerle buluşacak.

    Serinin her iki filmi de milyar dolarlık gişe rekorları kırdı. "Karlar Ülkesi" küresel gişede 1.3 milyar dolar hasılat elde ederken, "Karlar Ülkesi 2" 1 milyar 453 milyon dolarlık kürsel hasılatıyla yakın zamana kadar, tüm zamanların en çok kazanan animasyon filmi unvanını elinde tutuyordu. Ancak 2024 yazına damga vuran "Ters Yüz 2" şu anda 1 milyar 595 milyon doların üstündeki hasılatıyla bu unvanı ele geçirdi.

    Disney ayrıca, Pixar Animasyon Stüdyosu'nun yeni filmi "Hoopers"ın da vizyon tarihini 6 Mart 2026 olarak kesinleştirdi. Yine D23 etkinliğinde tanıtılan bu film, hayvanların iç düşüncelerini anlamak için teknolojiyi kullanan genç bir kızın vücut değiştirme komedisini konu alıyor. Seslendirme kadrosunun başında Jon Hamm ve Bobby Moynihan yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top