Hesabım
    Michael Keaton "Beterböcek Beterböcek"in Daha Sağlam Bir Hikayeye Sahip Olduğunu Söylüyor

    "Beterböcek" devam filmi 6 Eylül'de sinemalarda!

    Warner Bros.

    İkonik film "Beterböcek"in yönetmeni Tim Burton ve yıldız Michael Keaton uzun yıllar boyunca, eğer anlatmaya değer bir hikaye yoksa devam filmini yapmak istemediklerini ifade ettiler. Sonunda aradıkları hikayeyi bulmuş olacaklar ki bir devam filmi için harekete geçildi ve "Beterböcek Beterböcek", orijinalinden 35 yıl sonra vizyona girmaya hazırlanıyor.

    Keaton, yaklaşan filmin beklentilerini karşıladığını düşünmekle kalmıyor, yeni filmin "daha güçlü" bir hikayeye sahip olduğunu söylüyor. Gelişmenin nedeni, devam filminin çekiciliğinin tamamen Keaton'ın karakterine bağlı olmasından ziyade, maceradaki yardımcı karakterlere dayanıyor.

    Total Film'e devam filminin nasıl "daha güçlü bir hikayeye" sahip olduğunu anlatırken Keaton "izleyiciler arasında diğer karakterler açısından daha fazla bağlantı olduğuna" dikkat çekti.

    Orijinal filmde Alec Baldwin ve Geena Davis ölümlü karakterleri canlandırıyordu, ancak korku-komedi dünyasında hızla ikon haline gelen, Keaton'ın karakteriydi. Gelecek devam filminde Keaton'a Willem Dafoe ve Monica Bellucci gibi aktörler doğaüstü figürleri canlandırarak eşlik ederken, orijinal yıldız Winona Ryder da devam filmi için geri dönüyor.

    Ryder da filmin seyircileri fazlasıyla tatmin edeceğini belirtiiyor:

    "Beklentileri karşılayacağından ve aşacağından son derece eminim. Benimkini kesinlikle karşıladı ve benimki çok yukarıda. Gerçekten her neslin bunda gerçekten takdir edecekleri bir şeyler bulabileceğini düşünüyorum."

    "Beterböcek Beterböcek" 6 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top