Hesabım
    James Cameron, Yeni Terminatör Projesi Hakkında Konuştu

    Geçtiğimiz yıl yeni bir Terminatör filmi yazdığını söyleyen ünlü yönetmen, senaryoyla ilgili yeni bir güncelleme paylaştı.

    -

    James Cameron, 202'ün Mayıs ayında yeni bir “Terminatör” projesi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Dell Technologies World'de bir söyleşiye katılan yönetmen, yeni bir Terminatör filmi için senaryo yazmaya başladığını duyurmuş ama daha ileri gitmeden önce yapay zekanın gidişatını görmek istediğini de sözlerine eklemişti.

    Sonrasında projeyle ilgili hiçbir detay paylaşılmadı ancak usta yönetmenin snearyo üzerinde çalışmaya devam ettiği yeni bir röportajıyla birlikte ortaya çıktı.

    Cameron, ünlü bilim kurgu aksiyon serisinin çok beğenilen ilk iki filmini yönetti ancak o zamandan beri, yapımcı olarak geri döndüğü 2019 yapımı “Terminator: Dark Fate”e kadar seriye dahil olmadı.

    Yeni NatGeo belgeseli "OceanXplorers"ın tanıtımını yaparken THR, Cameron'a bu ayın sonunda Netflix'te yayınlanacak olan "Terminator Zero" anime serisini sordu. Kendisinin bu konuyla ilgilenmediğini söyleyen yönetmen şunları söyledi:

    "Harekete geçirdiğim bir dünyada başka insanların hikayeler uydurması benim için ilginç. Onların çıkarımları nedir? Bu konuda onların ilgisini çeken şey neydi? Bununla nereye gidiyorlar? Görünüşe göre Kıyamet Günü'nün temel nedenine, nükleer savaşa ve bunun nihai bir zaman çizelgesi olup olmadığına geri dönüyorlar."

    Cameron ardından "Şu anda kendi 'Terminatör' işlerim üzerinde çalışıyorum." dedi ve proje hakkında henüz hiçbir detayı paylaşamayacağını belirtti:

    Tamamen gizli. Eğer bunun hakkında konuşursanız, geriye dönük olarak bile olsa, potansiyel olarak tehlikeli bir robotik ajanı göndermek zorunda kalmak istemiyorum."

    Cameron üç "Avatar" filminin daha yönetmenliğini üstleneceğini ve dördüncü ve beşinci filmleri de kendisinin yönetmeye kararlı olduğunu yeni röportajında ​​yinelediği için senaryosunu yazdığı bu Terminatör filminin yönetmenliğini üstlenmeyecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top