Hesabım
    Amerika Gişesinde Ryan Reynolds ve Blake Lively Rekabeti: 34 Yıl Sonra Bir İlk!

    Sevilen çift, Bruce Willis ve Demi Moore'a ait 34 yıllık bir rekoru ele geçirdi!

    -

    Hollywood'un sevilen çifti Ryan Reynolds ve Blake Lively son filmleriyle bu hafta sonu gişe rekabetine tutuştu!

    Ryan Reynolds liderliğindeki "Deadpool & Wolverine" vizyondaki üçüncü hafta sonunda 54.2 milyon dolar kazanarak Amerika gişesindeki liderliğini kaptırmadı. Blake Lively ve Jusin Baldoni'nin başrolleri paylaştığı "It Ends With Us" (Bizimler Bşladı Bizimle Bitti" ise 50 milyon dolarla oldukça güçlü bir açılışa imza attı ve ikinci sıraya yerleşti.

    Böylece ABD gişesinde Ağustos ayında ilk kez iki film aynı anda 50 milyon dolar ve üstünde hasılat elde etti. Reynolds ve Lively çifti ise yeni bir rekora imza attılar; 34 yıl sonra ilk kez evli bir çiftin filmleri ABD gişesinin zirvesinde yer aldı. Bu rekor 1990'da vizyona giren "Die Hard 2" ve "Ghost" ile Bruce Willis ve Demi Moore çiftinin elindeydi.

    "Deadpool & Wolverine" 1 Milyar Dolar Sınırını Aştı!

    ABD gişesinin üçüncü sırasına "Kasırgalar" yerleşti. Vizyondaki dördüncü hafta sonunda 15 milyon dolar kazanan filmin toplam hasılatı 222 milyon dolara yükseldi. Filmin dünya çapındaki kazancı ise 310 milyon dolara ulaştı.

    Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart gibi isimlerin rol aldığı video oyunu uyarlaması "Borderlands" açılışını 8.8 milyon dolarla dördüncü sırada gerçekleştirdi. Çok kötü eleştiriler alan filmin gişe yolculuğunun beklentilerin altında noktalanması öngörülüyor.

    İlk beşi kapatan film ise 8 milyon dolarla "Çılgın Hırsız 4" oldu. "Ters Yüz 2"nin ardından 2024 yazına damga vuran animasyon film Amerika gişesinde toplamda 330 milyon dolara, küresel gişede ise 807 milyon dolara ulaştı. 1 milyar 593.7 milyon dolar hasılatıyla yılın en çok kazanan filmi olan "Ters Yüz 2" vizyondaki dokuzuncu hafta sonunda ilk kez ilk beşin içinde yer almadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top