Hesabım
    Channing Tatum, Solo "Gambit" Filmi Hakkında Konuştu: "Tanrı'ya Dua Ediyorum..."

    "Deadpool & Wolverine"in başarısı Tatum'un bağımsız "Gambit" filmi hayallerini alevlendirdi.

    Marvel Studios

    "Deadpool & Wolverine"in başarısı Channing Tatum'un solo Gambit filmi için umutları yeşertti.

    Tatum'un bağımsız bir X-Men filminde Gambit'i oynaması 2014 yılında gündeme geldi. Tatum ve yapım ortağı Reid Carolin, 20th Century Fox için bağımsız bir "Gambit" filmi geliştirmek için dört yıl harcadılar, ancak proje, Fox'un Disney tarafından satın alınmasıyla iptal edildi.

    "Magic Mike" yıldızı nihayet bu yıl, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın başrollerini paylaştığı "Deadpool & Wolverine" filminde Gambit kostümünü giymeyi başardı. Peki sonunda solo bir “Gambit” filminde başrol oynama isteğini gerçekleştirebilecek mi?

    "Deadpool & Wolverine"deki Tüm Sürpriz İsimlerin Kamera Arkası Fotoğrafları Paylaşıldı!

    Zoe Kravitz'in yönettiği yeni filmi "Blink Twice"ın galasında Variety'e konuşan Tatum, "Elbette öyle umuyorum." dedi ve Marvel'a bunu hâlâ gerçekleştirmek istediğini zaten söylediğini belirtti:

    "Elbette söyledim. İstediğimi 10 yıldır söylüyorum. Bu Bob Iger ve Kevin Feige'in elinde. Tanrı'ya dua ediyorum."

    Tatum, Temmuz ayı sonlarında bir Instagram gönderisinde Ryan Reynolds'a Gambit'nii hayata geçirdiği için teşekkür etti. "Gambit'i sonsuza dek kaybettiğimi sanıyordum" diyen aktör, Reynolds'un kendisi ve Gambit için savaştığını söyledi.

    Ayrıca şunları yazdı: “Muhtemelen ona sonsuza kadar borçlu kalacağım. Çünkü bunun benim için ifade ettiği şeye eşit bir şeyi nasıl yapabileceğimden emin değilim. Seni seviyorum dostum."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top