Hesabım
    Japonya'nın Kült Bilim Kurgu Filmi "The Human Vapor" Netflix Dizisi Oluyor

    Godzilla'nın yaratıcısı Ishirō Honda tarafından yönetilen 1960 yapımı "The Human Vapor" yeniden çekiliyor.

    Toho

    Godzilla'nın yaratıcısı Ishirō Honda tarafından yönetilen ve 1960 yılında vizyona giren Japon bilim kurgu klasiği "The Human Vapor", Netflix için canlı aksiyon dizi olarak yeniden çekilecek. Bu proje için küresel yayıncı ile ünlü Japon stüdyosu Toho ilk kez işbirliği yapıyor.

    Koreli film yapımcısı Yeon Sang-ho (Train to Busan, Hellbound) filmin baş yapımcısı ve yardımcı senaristliğini üstlenirken, Japonya'dan Shinzo Katayama (Missing, Siblings of the Cape) yönetmen koltuğunda oturacak. Japon yıldızlar Shun Oguri (Godzilla vs. Kong) ve Yu Aoi (Wife of a Spy) da dizide başrolleri paylaşacak.

    Toho'nun 1950'li ve 1960'lı yılların kült bilim kurgu klasiklerinden oluşan "Dönüşen İnsan Serisi"nin (Transforming Human Series) üçüncü ve son filmi "The Human Vapor", ters giden bir radyasyon deneyi sonucu gaz halindeki bir mutanta dönüşen bir adamın hikayesini anlatıyor.

    Bu adam benzersiz güçlerini banka soymak ve ölümcül suçlarla toplumu terörize etmek için kullanırken, bir yandan da hayranlık duyduğu mücadeleci bir dansçıya mali destek sağlıyor. Film, yenilikçi görsel efektleri ve güç yapıları ile toplumsal baskının araştırılmasıyla tanınan, bilim kurgu gerilim türünün ilk başyapıtlarından biri olarak kabul ediliyor.

    Yeni seri, hikayenin ikonik kaijin'ini (veya insansı canavarı) canlandırmak için son teknoloji görsel efektlerden yararlanırken hikayeyi günümüz Japonya'sına aktaracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top