Hesabım
    "Deadpool & Wolverine" Yönetmeni Shawn Levy'nin "Star Wars" Filmi Bağımsız Bir Hikaye Olacak

    Levy, senaryo aşamasındaki Star Wars filminin, bu evrenin diğer yapımlarından bağımsız olacağını söyledi.

    -

    Yönetmen Shawn Levy, Marvel Studios'un "Deadpool & Wolverine" filmindeki başarısının ardından dikkatini bir süredir üzerinde çalıştığı "Star Wars" filmine çeviriyor.

    Levy, Kasım 2022'de Disney tarafından resmi olarak duyurulan üç filmden ayrı bir "Star Wars" filmi yönetecekti. Ancak geçen yılki grevler ve Marvel'a yönelik taahhütleri projenin ilerlemesini durdurdu.

    Birkaç hafta önce işler yeniden hız kazandı ve "Banshee" ve "Warrior"ın yaratıcısı Jonathan Tropper, Levy'nin filminin senaryosunu yazmak üzere ekibe katıldı. İkili daha önce "This is Where I Leave You" ve "Adam Project" projelerinde birlikte çalışmıştı.

    Happy Sad Confused podcast'inde yakın zamanda yapılan bir röportajda Levy, bu filmin Star Wars zaman çizelgesinin aşina olduğumuz bir kısmından olmayacağını, bağımsız bir konuyu ele almayı hedeflediğini söylüyor:

    Star Wars filmlerinin zaman çizelgesinin aynı bölümünü tekrar ziyaret edebildiği çok fazla zaman var. Lüzumsuz bir Star Wars filmi yapmak istemiyorum. Başka bir filme hizmet edecek bir film yapmakla da ilgilenmiyorum."

    Star Wars serisi, hayran hizmetlerine fazla bağlı olduğu için son zamanlarda ateş altında kaldı. Yakın zamanda yayınlanan “The Acolyte” nihayet zaman çizelgesinin farklı bir bölümünde bir hikaye sundu, ancak aynı zamanda hayran kitlesinden büyük ölçüde bölücü bir tepki de aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top