Hesabım
    Steven Soderbergh İmzalı Doğaüstü Gerilim "Presence"tan Fragman!

    Filmin başrollerinde Lucy Liu, Julia Fox, Callina Liang yer alıyor.

    NEON, Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh'in yeni doğaüstü gerilim filmi "Presence"ın ilk fragmanını yayınladı.

    Film, bir ailenin banliyödeki bir eve taşınmasını ve yalnız olmadıklarına, daha kendileri taşınmadan orada olan gizemli bir varlıkla çevrili olduklarına ikna olmalarını anlatıyor. Doğaüstü bu varlık, Ailenin en mahrem, en rahatsız anlarına tanıklık etmesinin yanı sıra ne annesinin ne de erkek kardeşinin favorisi olan genç kız Chloe'ye (Callina Liang) alışılmadık bir ilgi gösterir.

    Bir şeye ihtiyacı olan bu varlık, zaman geçtikçe amacına nasıl ulaşabileceğini çözer. Tamamen bu varlığın bakış açısından çekilen filmi "Jurassic Park", "Panic Room", "War of the Worlds" gibi filmlerin senaryolarına imza atan David Koepp yazdı. Koepp, Soderbergh'in bir önceki filmi "Kimi"yi de kaleme almıştı.

    "Presence" filminin oyuncu kadrosunda Lucy Liu, Julia Fox, Chris Sullivan, Callina Liang, Eddy Maday ve West Mulholland yer alıyor.

    Filmin prömiyeri bu yılın başlarında Sundance Film Festivali'nde yapıldı ve NEON filmin haklarını burada satın aldı. Ocak 2025'te ABD'de gösterime girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top