Hesabım
    Brad Pitt ve George Clooney Başrollü "Wolfs" Çıkmadan Devam Filmi Onaylandı!

    "Wolfs" (Yalnız Kurtlar) 20 Eylül'de sinemalarda!

    Apple Studios

    Apple Original Films, George Clooney ve Brad Pitt liderliğindeki yeni komedi filmi “Wolfs”un devamı için yeşil ışık yaktı.

    Deadline, Apple'ın filmin senaristi ve yönetmeni Jon Watts (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) ile yeniden Clooney ve Pitt'in rol alacağı bir devam filminin yazarı, yönetmeni ve yapımcısı olarak geri dönmek üzere bir anlaşma yaptığını bildirdi.

    Film dünya prömiyerini kısa bir süre sonra 81. Venedik Film Festivali'nde yapacak. 20 Eylül'de sinema salonlarında yerini alacak olan film devamında Apple TV+ hizmetinde de izlenebilecek.

    Apple Original Films'in uzun metrajlı filmlerden sorumlu başkanı Matt Dentler yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

    “Wolfs, Apple TV+'ı eğlence sektörünün en iyileri için sıra dışı bir yuva haline getiren türden büyük bir etkinlik filmi… Filmi, Apple TV+ müşterilerine geniş çapta sunulmadan önce sinema salonlarında gösterime sokmak, izleyicilere her iki dünyanın da en iyilerini getiriyor; Devam filmi üzerinde Jon'la çalışmaya başlarken hayranların filmi benimsediğini görmek için heyecanlanıyorum.”

    Deadline'ın kaynakları, bunun Apple'ın yayın stratejisinde bir değişiklik sinyali vermediğini söylüyor. Apple, geçen yıl büyük harcamalarla daha geleneksel sinema gösterimlerini denedi; "Killers of the Flower Moon" ve "Napoleon" hayal kırıklığı yaratırken, "Argylle" ve "Fly Me to the Moon" büyük fiyaskolar olarak görüldü.

    "Wolfs"un çıkış stratejisi, Doug Liman'ın yönettiği ve başrollerini Matt Damon ile Casey Affleck'in üstlendiği soygun filmi "The Instigators" ile daha uyumlu; film geçen hafta ABD'de sınırlı sayıda sinemada gösterime girdi ve bu Cuma Apple TV+ hizmetinde gösterime girecek.

    Apple'ın yakında çıkacak olan Steve McQueen imzalı 2. Dünya Savaşı draması “Blitz”de de aynı stratejiyi benimsemesi beklenirken, gelecek yıl Joseph Kosinski'nin yönettiği ve Brad Pitt liderliğindeki “F1” filminde daha geleneksel sinema tarzına sadık kalacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top