Hesabım
    Pedro Almodóvar'ın Julianne Moore & Tilda Swinton Başrollü "The Room Next Door" Filminin Afişi Yayınlandı!

    Usta yönetmenin ilk İngilizce filmi olan "The Room Next Door" Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapacak.

    -

    Pedro Almodóvar'ın ilk İngilizce filmi olan "The Room Next Door"un resmi afişi yayınlandı. Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapacak filmin başrollerini Julianne Moore ve Tilda Swinton üstleniyor.

    Sony Pictures

    Aynı zamanda New York Film Festivali'nin seçkisinde de yer alan film, çok satan bir yazar olan Ingrid (Julianne Moore) ile iletişimini kaybettiği savaş gazetecisi arkadaşı Martha'yı (Tilda Swinton) konu alıyor. Marthe, Ingrid ile ilişkisini birkaç yıldır yeniden canlandırmaktadır. İki kadın anılarını, anekdotlarını, sanatlarını ve filmlerini paylaşarak kendilerini geçmişlerine kaptırırlar; ancak Martha'nın yeni güçlenen bağlarını test edecek bir isteği vardır...

    Film NYFF tarafından şu sözlerle tarif ediliyor: "Pedro Almodóvar'ın İngilizce dilindeki ilk uzun metrajlı filmi olan incelikli draması, usta bir yönetmenin kusursuz eseridir; hayatın güzelliğinin ve ölümün kaçınılmazlığının sessiz ve insancıl bir tasviridir; Moore ve Swinton'ın varlığın özünü kavrayan performanslarıyla süslenmiştir. Sigrid Nunez'in hazine niteliğindeki romanı 'Neler Yaşıyorsunuz?'u uyarlayan Almodóvar, Manhattan'ı ve New York'un taşrasını coşkulu bir şefkatle ele geçirerek, kariyeri boyunca kadınların hayatlarına olan hayranlığını Amerikan yerel dili için zarif bir şekilde yeniden çerçeveledi."

    Sony Pictures filmin ABD'de Aralık ayında vizyona gireceğini duyurdu ancak ödül sezonunda adını çokça duyacağımız filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top