Hesabım
    Tom Hardy'den Yusuf Dikeç Paylaşımı!

    Ünlü aktör olimpiyatlarda yarışan sporcuları Instagram paylaşımlarıyla tebrik etti.

    Beyazperde

    İngiliz aktör Tom Hardy, 2024 Paris Olimpiyatları'da yarışan sporcuları tebrik ettiği Instagram paylaşımlarında, bu yılki oyunların sosyal medyada en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Yusuf Dikeç'e de yer verdi.

    10 Metre Havalı Tabanca Karışık Takım kategorisinde Şevval İlayda Tarhan ile gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, rahatlığı ve ekipmansız atış yapmasıyla tüm dünyanın gündemine oturdu. Emekli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Dikeç kısa sürede, Elon Musk gibi ünlü isimlerin de dikkatini çeken bir sosyal medya fenomeni haline geldi ve Tom Hardy de Dikeç'e kayıtsız kalamadı.

    Instagram hesabında "Bu yıl yarışan sporcuları tebrik ediyorum. Şimdiye kadar inanılmaz anlar izledik. Gerçekten efsaneler." notuyla birçok sporcunun fotoğrafını paylaşan ünlü aktör, gümüş madalyasıyla Eyfel Kulesi'nin altında poz veren Yusuf Dikeç'in fotoğrafını da paylaştı.

    -

    Hardy'nin paylaştığı diğer sporcular arasında; kazandığı üç altın bir gümüş madalya ile muhteşem bir geri dönüş yapan ABD'li jimnastikçi Simone Biles, kadınlar 800 metre koşusunda altın madalya kazanan İngiliz atlet Keely Hodkingson, kadınlar senkronize 10 metre platform dalışında altın madalya kazanan Çinli sporcular Chen Yuxi ile Quan Hongchan ve sırıkla atlamadaki 6.25 metrelik derecesiyle dünya rekoru kıran, altın madalyasını ise Yusuf Dikeç pozuyla kutlayan İsveçli Armand "Mondo" Duplantis gibi Olimpiyatların yıldız isimleri yer alıyor.

    Son olarak Jeff Nichols imzalı "The Bikeriders" (Motorcular) filminde rol alan Tom Hardy 25 Ekim'de Sony Pictures ve Marvel Studios'un Venom üçlemesini sonlandıracak olan "Venom: The Last Dance" (Venom: Son Dans) ile beyaz perdede olacak.

    "Venom: Son Dans" Fragmanı Yayınlandı: Tom Hardy'li Üçleme Sona Eriyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top